Som et kreativt individ, passioneret interiør-entusiast og blogger, kan man blive inspireret af de underligste ting på de mest finurlige tidspunkter! Det skete bl.a for mig et sted mellem jul og nytår, da jeg tilfældigvis stod og fornyede min kæmpe opslagstavle/moodboard på kontoret (som faktisk er bagsiden af min rumdeler/metal-locker) i min søgen efter ny inspiration. Jeg lovede mig selv at jeg ville kikke lidt i statistikkerne, og se hvilke indlæg der har været mest populære på bloggen i 2017. Hvilket var et lidt overraskende syn, for det lader til, at I har været virkelig glade for indlæggende i den sidste halvdel af året – fra juni og frem! Specielt mine DIY-indlæg har været yderst velbesøgte! Så til gamle læsere, her er et tilbageblik i arkivet. Og til nye læsere; velkommen til! Og her er lidt til at pirre jeres inspirations-nerve :D

Indoor plant guide
Cowboykaktussen “Bigfoot” (euphorbia trigona)
En grå væg med kalkmaling
Et tøjstativ af vandrør
Retro planteopsats
Ikea hack & en industriel lampe
Bogreol af vandrør
Fra tørrehjelm til lampe
DIY magasinholder
Ovenpå igen
VITTSJÖ remake
Hylde med vandrør
Metal locker | ny rumdeler
Outdoor retreat
Hæklet kattelegetøj