Det er småt med DIY’s lige i tiden – hvilket skyldes at jeg den sidste 1 1/2 måneds tid, har været optaget af arbejde. Jeg er landet i en praktik som grafisk designer – og naturligt nok, tager det en del af min tid (og energi). Men ikke desto mindre, sker der da lidt heromkring! Planerne er mange som sædvanligt, men det står bare lidt mere sløvt til med udførelsen :D

Efter en tur i Plantorama i lørdags sammen med B og min mor, smuttede vi på hjemvejen indenom min yndlingsgenbras i Nørresundby, i netop dén blå kors butik, hvor jeg altid er på udkik efter marmor. Jeg havde netop passeret teknik-reolen, og mødte Bendtsen ved hylden med bøger og DVD’er (jo-jo, han er skam varmet op til den slags, og ved hvad HAN skal lede efter :D) da jeg spottede et gammelt 70´er levn i form af en hvid planteopsats, med marmor plader. Erklærede mig straks for ejer af fundet, som alle andre besøgende i butikken bare lod til at ignorere og passere. Fik en lille smule optur over opsatsen, for jeg leder altid efter den slags. Jeg måtte til gengæld også betale den vanvittige pris af 75kr for den – hvilket i min optik er overpris, men blå kors butikkerne (specielt den i nørresundby) har ganske vist en ting med at tage alt for meget for varerne. Men so be it – jeg fandt desuden Dan Brown’s “Davinchi Mysteriet” i bogform til 10kr, og Bendtsen fik optur over at finde en DVD til en 10’er. Dagen var alligevel reddet :D

I går – søndag – gik jeg i gang med mit lille stativ. Jeg havde heldigvis noget mat-sort maling på lager, og så fik opsatsen ellers hele opsangen med rengøring (et lille tip: sprinklervæske er formidabelt til at fjerne støv, snavs og flere år gamle fedt-fingre!) og spraymaling af stativet. Marmorpladerne tog jeg selvfølgelig af inden jeg malede.
Nu står den i spisestuen og pynter vanvittigt godt! Kombinationen af den sorte farve og marmor giver den et langt mere stilet udtryk, og fremhæver samtidig det grønne i planterne <3
Som altid var jeg nærmest nød til at re-arrangere samtlige af mine planter, for at få indrettet mit nye stativ, for jeg har også ryddet terrassen for planter, som skal ind til vinteropbevaring. Dét projekt tog godt et par timer! Men jeg finder det enormt afstressende og hyggeligt, at tulle rundt mellem mine grønne venner :-)

PS: På det første billede, ses der faktisk ikke mindre end 5 DIY’s incl. plantestativet! Det sorte felt på væggen og magasinholderen finder I lige HER, metalskabet kan I se mere om lige HER, og billedet med tekst er også et af mine DIY’s :-)