Godt nok er det ved at være en måneds tid siden, men ikke desto mindre er hele to nye skønheder flyttet ind i min spisestue! Jeg fandt dem på guloggratis ved et tilfælde, og selvom jeg ikke kunne banke dem ret meget ned i pris, købte jeg dem alligevel. De er nemlig fra samme sælger – og han insisterede på 500,- pr. stk da “de var ret dyre”. Hvor dyre de egentlig er, og hvor de er fra, spurgte jeg faktisk aldrig om. Men google har da en masse forslag til både priser og mærke, hvis man søger på “wire chair”… om de er originale eller ej, må jeg lade være op til det trænede øje, for jeg har ingen idé om det. Men de er cool, og til trods for deres udseende, kan jeg forsikre om, at man sidder fantastisk i dem!

I weekenden tager jeg igen på en lang køretur, for at hente en nyanskaffelse til stuen ;-)
Og så må det altser også være slut med de stole! :D