Hold da op – det føles som om at det er første gang i 3 uger, at jeg faktisk sætter mig ned og drikker en kop kaffe! Stille og roligt. Og endda foran en computer.
Jeg har nemlig haft travlt. Med at rende på loppemarkeder, og udføre løjerlige DIY’s.

Jeg flipper fuldkommen i alt som er sort, rustik, træ, metal, jagttrofæer og lys-indstallationer. På et niveau, hvor selv min instagram har gennemgået en omfattende oprydning! Og det sker ellers aldrig! Jeg ved ikke helt præcist hvad det kommer sig af (selvom jeg ganske vist har en idé…), eller hvor jeg ender med det… men jeg er på vej. Og ideerne vælter konstant ned i hovedet på mig. Så sent som i går morges, sad jeg og hang henover morgenkaffen, og pludselig tænkte jeg “gad vide hvad jeg finder på i dag…?”. 10 min senere var jeg ved at lave en gammel tørrehjelm om til en lampe (…den taler vi lige om senere…). I morges så jeg nogle vinkelbeslag ovre i laden (mens jeg var ved at lede efter noget helt andet – selvfølgelig!) hvilket gav mig en idé til en lidt vild Ikea-hack. I kid you not. Listen af ideer er voldsomt lang, og allerede udførte DIY-projekter er som følger:

– Sengegærde
– Maling og ny-indretning af soveværelse
Platter til væg
– Hylder (1 succes, 1 fail)
– Ny-indretning af kontor
Planteophæng
Upcycling af tørrehjelm
– Magasinholder
…og en masse andre “småtterier”, hvoraf jeg sikkert har glemt et par super vigtige i svinget.

Hvorom alting er, så skal vi altser lige snakke lidt om min nye magasinholder jeg klaskede sammen for et par dage siden. På den dér væg, som stod og så lidt bleg ud, i spisestuen… som jeg så malede et sort felt på med tavlelak. Flyttede et billede, bankede et nyt op, og havde pludselig en ide om, at der skulle der altser laves noget af den rest træ, jeg havde fra det ny sengegærde (det taler vi lige om senere…). Voila – bjælke, sort maling, plakatrør, 3 skruer. Magasinholder der holder! Var ellers ved at prøve at lave holdere med alm. konservesdåser, men opgav projektet da jeg skar bunden af en dåse og opdagede, at sådan én faktisk har ret skarpe kanter. Hapsede så et plakatrør fra Desenio (godt jeg gemmer dem, hver gang jeg får nye plakater!) og savede dem i passende størrelse.
Er desuden lidt besat af fonten “stencil” for tiden. Og industriel markering. Så henover 2 dage, blev jeg ved med at printe ny tekst ud på computeren, og ofre min super spidse frisørsaks på at klippe bokstaverne ud, så det efterfølgende kunne blive brugt som stencil. Jep, “stencil” som stencil. Og lige et super-vigtigt fif; brug en svamp! Der er absolut ingen grund til at tegne hvert enkelt bokstav/motiv op, når man bare med en ganske almindelig køkkensvamp kan klare arbejdet på 10 sek! Bare maling på den bløde side, og dup det så henover din stencil! Man kan selv variere hvor meget maling der skal på – og jeg er heller ikke bange for at få lidt rough edges – det gør bare hele udtrykket lidt mere rustik :)

I næste uge skal jeg (forhåbligvis!) til at lege med et metalskab, jeg har haft stående i min lade siden oktober sidste år… Jeg har indtil nu ikke haft den fjerneste anelse om, hvad jeg skulle bruge det til, og har også flere gange overvejet at sælge det – hvilket jeg nu high-fiver mig selv rent mentalt for IKKE at have gjort, for jeg har endelig fået en vanvittig ide til, hvad det skal bruges til… so stay tuned!
I mellemtiden vil jeg løbende lufte nogle flere af mine DIY-projekter – så tusind tak for at I stadig kigger ind, til trods for stilheden <3