Efter magasinholderen og tørrehjelms-lampen har vi vist behov for noget let-fordøjeligt – ikke sandt? Og ikke mindst et bevis på, at selv jeg kan bruge flere timer på, at regne de mest simple løsninger ud!
For i forbindelse med, at jeg var ved at lave om i soveværelset, rev jeg nemlig de to gallerihylder ned, som jeg havde hængende derinde. Af den simple årsag, at jeg bare ikke kan finde ud af at få noget som helst til at se pænt ud på dem. Hylder er sgu ikke min force. Det ender altid ud i tilfældigheder og rod. Den officielle årsag er dog, at de var overflødige. Hvis nogen skulle spørge.
Så stod man dér med en tom væg over TV’et, som jeg har stående på radiatoren (glimrende opbevaringsmulighed, hvis den alligevel aldrig bliver tændt!). Og jeg afskyr tomme vægge. Og til den slags har jeg altid to muligheder: billeder eller planter! Billeder har jeg nok af i soveværelset, men planter kan man aldrig få nok af. Det er en regel jeg har. Og mens jeg svævede rundt i et par timer, både fysisk og mentalt for at komme på en løsning, gik det endeligt op for mig, at løsningen faktisk lå ligefor – og er udført på terrassen med min vertikalhave.
Jeg endte med bare at tage to Ikea-potter, og simpelthen bore et hul bagpå hver potte. Derefter hul og rawplugs i væggen der hvor de skal sidde, og en skrue gennem hullet i potten og ind i væggen.
Som i verdens nemmeste DIY planteophæng!