statue_of_liberty_wall_mural_blondiemoments_01

statue_of_liberty_wall_mural_blondiemoments

I forbindelse med mit trappe-projekt, nævnte jeg jo at jeg ville male mit eget billede (eller motiv!) direkte på en væg. Well, here she is :-) Frihedsgudinden. Lige her i mit kontor!

Forvirret? Det forstår jeg godt! Planerne blev justeret lidt, faktisk. For det var hende her, jeg ville have oppe ved min trappe til førstesalen. Men en dag spurgte Bendtsen, om hun ikke ville være pæn nede i kontoret? For der er jo ikke rigtig nogen – udover os selv – som kommer op af trappen. Manden har jo ret. Helt vildt meget ret. Og til trods for, at jeg faktisk havde andre planer med væggen her i kontoret, kunne jeg virkelig godt se ideen i det han sagde. Så sådan blev det! A piece of New York. Lige midt i Dronninglund. I shit you not.

Og to be clear: motivet er malet direkte på væggen! Med pensel og maling, ja! Jeg gik i gang søndag morgen kl. kvalme. Med at flytte reolen som adskiller spisestuen fra kontoret, og så ellers få stillet den projektor op, som vores gamle nabo så venligt har lånt mig (og som Bendtsen kom slæbende hjem med her i weekenden, efter en fisketur med udlåneren selv – kæmpe overraskelse = glad Charlotte!). Og så ellers afsted det gik, med penselstrøg efter penselstrøg! Den fik lige en gang mere her til morgen, og lige inden jeg tog billederne her, har jeg desuden været i gang med at rette “ups’ere” i form af løbere og andre fuck-ups. Og jeg er skide tilfreds med resultatet – og lidt stolt faktisk!

Det var faktisk lettere end jeg egentlig troede! Og jeg er heller ikke færdig endnu. Væggen oppe ved trappen mangler jo stadig, og der har jeg et helt andet og meget mere simpelt motiv i tankerne :-)
Stay tuned! :D