Velkommen hverdag! Du har været savnet! Og til trods for vores “New Normal” situation – både i landet generelt, men i høj grad ligeledes i min sfære, så er jeg landet vældig godt i det :) Med nytåret kom jo arbejdsløshed. Som i sig selv er et kedeligt begreb, men ikke desto mindre kærkommen for mit vedkommende. En ny start. Det trængte jeg til, to be honest. Med al min nye fritid, er der dermed tid og overskud til projekter. Jeg er naturligvis i gang med at søge et nyt job, men i denne tid hvor de fleste virksomheder hænger på kanten, og de fleste med arbejde er hjemsendt, så er det faktisk tilnærmelsesvis umuligt at finde beskæftigelse i nordjylland, så man er jo nød til at holde sig beskæftiget og “i gang” på anden vis. Heldigvis er jeg i år ikke påvirket af hverken mørke, kedsomhed eller ensomhed. Og jeg er heldigvis heller ikke doven anlagt – og eftersom jeg også har Dennis herhjemme, er der opstået en helt ny form for tid og mulighed, for at få has på nogle af hængepartierne! Vi har bl.a et større male-projekt her i huset, vi har en kælder som skal friskes op, en del oprydning efter jeg flyttede ind, og et kontor som virkelig trængte til en overhaling! Sidstnævnte er dét jeg har glædet mig mest til – at få kontoret sat i stand, da vi faktisk begge to bruger det utroligt meget, både af praktiske årsager (jobsøgning), men faktisk også i dét man for vores vedkommende kan kalde ‘fritiden’. Dennis har faktisk aldrig før brugt kontoret til andet end opbevaring! Til trods for hans alder (han er 43), så er hans viden omkring alm. brug af PC faktisk utrolig sparsom, og han har derfor ingen. Han er faktisk det man kalder ‘digital-fri’. Hvilket også rystede mig en lille smule i starten :D Og så mødte han mig… IT-nørden. Som ovenikøbet bringer en hel hær af digitale apparater ind i huset. Som bl.a inkluderer to computere. Well, jeg har fået sat skik på manden. Og han har lært det nu. Så han bruger fast min stationære computer – og jeg bruger min lille Macbook! Heldigvis var kontoret i forvejen udstyret med en bordplade i hele rummets længde, så vi begge kan sidder her – hvilket er guld værd! Dét der til gengæld nagede os, var væggen bag os – og den så sådan her ud før —>


Og; urgh! Enhver der har prøvet det her, ved hvordan det føles! X( At skulle vise det gamle – for det er jo en nødvendighed, for at kunne se forskellen :D
Men altser… det her var før. Og i får det simpelthen serveret råt & usødet – med kattebakker og det hele! Og nu går jeg lidt i forsvarsposition, kan jeg godt mærke: for de står i kontoret! Min ene kat, Mimi, er 14 år, og vi ville ikke byde hende at skulle ned af en trappe til kælderen, for at komme på wc. Så pladsen til bakkerne var også indregnet i ligningen omkring det nye rack-system, som skulle udgøre vores reol på kontoret. Og til de sarte næser kan jeg oplyse, at kontoret er lugtfri. Dén slags løser man med silica-grus, hyppig rengøring og en freshmatic fra Airwick, som puster frisk duft i rummet hver 36. minut ;)

Dét man bemærker fra før-billedet er nok, at væggen er blevet malet. Jeg bruger denne mint-grønne farve flere steder i huset, da den virkelig giver et frisk pust af farve. Og den opmærksomme læser vil nok også bemærke, at jeg havde selv samme farve i lejligheden i Aalborg! Før var kun halvdelen af kontoret malet, og væggen bag den gamle reol var hvid, men vi valgte at male hele kontoret grønt, for et fint modspil til den hvide reol – og det hjalp virkelig! Rack-systemet består af skinner med hyldeknægte, som man faktisk kan variere i det uendelige – men jeg valgte hylder i fast længde, og Dennis har derfor savet dem og tilpasset dem til væggens fulde bredde – som nøjagtigt er 186,5 cm. Og fordi vi har udnyttet væggens fulde højde, blev der derfor plads til en 6. hylde, hvilket vakte stor begejstring for mit vedkommende :D

Jeg valgte ret hurtigt at anskaffe kasser som jeg kunne organisere vores ‘dimserier’ i, som bl.a omfatter dele til DIY, div. kontorartikler, teknik og private dokumenter. Det var stort set den eneste hylde som i forvejen var øremærket til noget – udover den aller-øverste, som rummer mapper. Alle hylder der imellem fik således carte blanche – og af en eller anden underlig årsag, er de bare endt op med at være min ‘Wall of Curiosities’ med alle vores fund & treasures. Dennis’ gamle medicinal-bøger, hans udstoppede alligator og min hang til domes og brocante. Og enkelte ting jeg har sat til salg (alt kahler). Det pynter faktisk, hvis jeg selv skal sige det. Og tro vores gæster :D Desuden er hylderne i ‘konstant bevægelse’ da jeg hele tiden flytter lidt rundt og tager lidt til/fra. Det er en levende process – og der er derfor altid fornyelse til stede :)

Men vigtigst af alt – der er ryddeligt på kontoret nu, og vi kan endelig slappe af herinde :D