Da jeg var på “togt” i laden efter noget ledning en dag, faldt jeg over en kasse med arvegods. B’s far var typen, der havde a-l-t. Overalt. Og jeg fandt da ganske vist også det jeg ledte efter, men i mellemtiden var mine øjne også faldet over 4 stk gamle smørebrætter i lyst træ. Mens jeg lavede min DIY-lampe færdig, kredsede mine tanker stadig omkring, hvad jeg kunne lave med smørebrætterne.

Tog pludselig en beslutning om, at jeg ville lave dem til platter. Som en alternativ vægdekoration i stuen, hvor jeg allerede har for mange plakater. For vi kender jo alle godt de der kitschede platter, som man gerne finder hos den ældre generation og kolonihavehusene. Især morsdags-platterne i blå, og de dér (…kiksede…) Bjørn Wiinblad som nogle lader til at falde i svime over (os nordjyder er dog ikke helt overbeviste om det pæne i dem… så det er som regel BW-ting boderne heroppe boomer med til loppemarkederne! Ingen gider dem). Tog brætterne og klistrede nogle plate-hængers fra Designletters bagpå for at teste om de overhovedet kunne hænge fast derpå – hvilket lykkedes. Malede så to af brætterne hvide, og de resterende to i hver sin sort; en mat og en blank. Derefter printede jeg to motiver, og “svampede” dem på. Tænkte at de to sidste gerne måtte være lidt mere 3-dimensionelle, så jeg valgte at klippe et bælte fra gennern, og skrue det på det ene bræt, sammen med en lille vandbeholder fra en blomst. Den anden fik en fasanfjer, som jeg en dag samlede op på vej ud til postkassen (jeg har et eller andet med fjer…).
Og voila – nyt vægdeco! Uden “mormors kolonihavehus” effekt!

PS: “EST. 1916” er husets byggeår. Jo-jo, det giver mening ;-)