Oppe under loftet bor mine sko. Og her kunne jeg egentlig godt ende sætningen, men personligt selv ville jeg – som værende af hun-køn – undre mig, og tænke “hvor er resten?!” For det er vi kvinder jo gode til. Dét der med at have mange sko. So allow me to rephrase that statement: Oppe under loftet bor et udvalg af mine pæneste sko.

Jeg har sko stashed away alle steder i huset. Nogle bruger jeg til daglig (sneakers-chic. Kan ikke undvære nogen af mine Converse!), og de står i baggangen i skoskabet. Dem jeg ikke bruger hver dag, men ofte, står i et skab i baggangen. Dem jeg sjældent bruger står i et skab på 1. sal. Og dem jeg værdsætter allermest, står stod i de tilhørende skoæsker i soveværelset… lige indtil jeg åbnede æsken med mine Acne Admire til det sædvanlige 3-måneders-tilstands-check. Ja, det er en ting.

Er I klar over at der kan gro MUG på sko?!!

Selvom Acne admires er kendt for at være vanvittigt iøjefaldende, sindsyg god konfort og ikke mindst sublim kvalitet, så kunne de altser ikke løbe fra (pun intended) den hvide, dunede belægning allernederst på sålen. Efter at have tilbragt flere år i den dertilhørende kasse, indhyllet i dustbag. Nu jeg tænker over det, så var kassen faktisk også lidt trist at se på. Posen med fugtkugler må have kastet håndklædet i ringen (…!) for flere måneder siden. Uanset hvad, så skulle skoene ud af den kasse, rengøres, og fortsætte deres luxuriøse tilværelse et andet sted i huset!

Og når man har 2,30m til loftet, så kan man jo ligeså godt udnytte pladsen ovenpå klædeskabet. Rykkede den forreste række med skoæsker væk, og har nu sat alle mine pæneste eksemplarer til skue deroppe – hvor sollyset aldrig finder hen, og ikke mindst hvor luften er frisk og cirkulerende.

Jo, vi kvinder er gode til sko. Men de damer – husk lige at kikke i kasserne i ny og næ! Også dem I har stashed away under sengen og i andre afkroge, langt væk fra gutternes værktøj og øller :D