Der har været stille på bloggen de sidste par dage – for dét vil jeg gerne undskylde! Men man skal ikke lade sig narre af stilhed, for jeg skal love for at der foregår en masse her i kulissen XD Jeg cirkulerer stadig mellem projekter i hhv. baggang, køkken, soveværelse og nu senest stuen. For på den sidste kollage jeg lavede, fik jeg mere eller mindre øjenene op for Ikeas VITTSJÖ serie, og opdagede at reolen fra samme serie ville være en genial erstatning for det store skrummel af en reol, som jeg havde før – og som kan spottes på billederne i dette indlæg. Jeg har nemlig aldrig været særlig meget for at vise den frem heller ;-)

I sidste uge lavede jeg en collage med netop VITTSJÖ reolen, og det tog heller ikke lang tid for Bendtsen at se mulighederne med den, så nu står den og pynter virkelig fint inde i stuen! Man skal aldrig mocke et åbent koncept! Og stuen føles nu langt mere spacey og ‘luftig’. Og som en bonus har jeg nu plads til både min vintage slikautomat (oldsag, købt for mere end 15 år siden) og min lettere morbide fascination af skulls og horn. De har aldrig før kunne være nogen steder, men takket være det store mellemrum mellem hylderne i denne reol (ca. 32cm), kan de nu være der. Og jeg betragter mig selv som et lidt mere lykkeligt menneske :D

Det gamle reolsystem blev desuden solgt henover weekenden på Facebook, til en glad dame som netop stod og ønskede sig sådan ét :)

Og I skal da bestemt heller ikke snydes for collagen jeg lavede, med tanker omkring indretningen på netop denne reol :)


VITTSJÖ reol | Normann CPH Shorebirds | Islandsk lammeskind | Kähler Globo | Plakat