Desenio

Ork, jeg er tirsdags-ramt! Bum!
Jeg synes ellers jeg har det hele i mit favør; hjemmearbejdsdag, oprydning og støvsugning overstået og af vejen, og komplet fred til at knuse den her arbejdsopgave, som har plaget mig i snart en uge. But no. Den giver mig stadig lyst til at skære tænder og rive mit hår ud. Og min motivation er faldet i et sort hul, og nu er hullet også blevet væk. Der er hermed erklæret kaffepause!

Min ‘Master of Distraction’-hjerne har i mellemtiden bygget og sammensat en ny galleri-væg til stuen. Hvilket er et mini-projekt jeg sporadisk har tullet rundt og funderet over den sidste… halvanden måneds tid? I think so. Min underbevidsthed har sideløbende fin-tænkt over et gennemgående tema, og mine monokrome nakkehvirvler har stille og roligt rørt på sig, hver gang jeg har tænkt i farver. Måtte til sidst stoppe arbejdet, og lave mit sædvanlige virtuelle mock-up i Photoshop, for lige at få samlet det hele visuelt, inden jeg tabte netkortet fuldstændigt. Sagen er bøf. Jeg har allerede 2 af plakaterne som skal indgå i det samlede ‘værk’ (lyder jeg ik’ lidt for fin på den nu??!!), og de 3 ovenstående er netop blevet bestilt hjem, hvilket vil sige, at jeg kun mangler én på nuværende tidspunkt. Og så skal jeg have planlagt en Ikea-raid for rammer. Igen. Min endelige plan er endnu for tidlig at afsløre for jer… I’m sorry – men jeg kan godt lide overraskelses-momentet :D Jeg kan dog godt afsløre, at jeg viste mit lille mock-up for Bendtsen – som straks satte i at skraldgrine over næsehorns-numsen XD Han er også den eneste som har førstehåndsvisning på de beslutninger jeg tager. Dog ikke fordi han har særligt meget indflydelse på det endelige resultat, men heldigvis har vi samme smag – og samme humoristiske sans! :-)

I weekenden, som på nuværende tidspunkt for mig føles som 1 million år herfra (!), sker der noget endnu mere spændende: Vi får nye sofaer! Y-E-S! Og det kan for nogen lyde som en lille, simpel ting, men ikke desto mindre er det for mig en stor ting! Ganske vist er jeg vanvittig god til at skifte ud og ændre ting her i huset, men sofaer, spiseborde, skriveborde og reoler, hører under ‘sværvægterne’ i min verden, og er ikke normalt noget jeg kaster mig spontant ud i på noget som helst tidspunkt. Oftest fordi det er en ganske stor økonomisk udskrivning, og fordi jeg er… kræsen. Den her sag er dog både omfattende og meget, meget spontan – og fuldkommen gratis! Jeg føler mig dog både svine-heldig, og ekstremt usikker! For det er ved første øjekast hverken min stil, min smag eller særligt velovervejet, men det er en mulighed for at gribe en chance som lå ligefor, og jeg derfor ikke tør lade passere :D Glæd jer til resultatet – det kan kun gå to veje: fuldkommen katastrofe, eller lige i skabet! Under alle omstændigheder, kommer min stue til at undergå nogle gigantiske forandringer XD