Lad os lige fjerne os fra sidste indlæg, som jo godt kunne virke lidt som et slag i ansigtet, ikke bare på mig, men måske også på jer? Lad os tænke glade tanker, og snakke lidt om den DIY jeg endelig er blevet færdig med! Vi er jo gået en mørkere tid i møde – og mine møbler følger også helt fint med XD
Jeg har længe gået og overvejet noget rustik antik-look til mine glasflader på både mit vanity i soveværelset, og den halv-store anonyme VITTSJÖ-reol i stuen. En ting jeg nemlig hurtigt erfarede, var – selvfølgelig! – at glas samler støv. Big time. Ikke at jeg er dovent anlagt på nogen måde, men det er altser en anelse omfattende at støve af, når skidtet før var overfyldt med vinglas og nips, mere eller mindre i bunker, på hver enkelt hylde :/
Jeg har længe luret på et par muligheder på Pinterest, og tænkt at nu var det sgu på tide! Faktisk stod mit konsolbord først for skud, og da det lykkes ganske fint, avancerede jeg direkte til reolen i stuen, som ligeledes lignede noget som kunne trænge til en opfriskning! Og jo – reolen var hvid før, men jeg valgte at male den mat-sort. Og det eneste der afviger fra den oprindelige procedure er, at jeg i stedet for chrom-spray valgte at bruge alu-spray (den helt billige fra Jem&Fix gjorde arbejdet til et 12-tal) – hvilket giver en mere matteret effekt i stedet for spejl-effekt. Det er en smagssag hvad man vælger.

Malingen var kun lige akkurat finger-tør da jeg slæbte reolen ind igen, og begyndte at indrette den på ny :D For nu var der jo endelig anledning til en gedigen omgang de-cluttering og clean-up, hvilket jeg under mystiske omstændigheder er rimelig besat af i tiden (- faktisk har jeg brugt flere dage på mit vanity i soveværelset – men det vender vi tilbage til en anden dag :D ). Jeg må indrømme jeg blev svært begejstret for den nye farve – stuen er relativt stor i sig selv, og reolen faldt før hurtigt i ét med væggen, hvorimod den nu simpelthen ‘popper ud’ og ‘larmer’ lidt mere – på den gode måde! Desuden føler jeg en bedre sammensætning i balancen mellem sort-hvid-grå, som er et gennemgående tema i hele stuen (og hele huset, for dén sags skyld!).

Ved et rent tilfælde, opdagede jeg desuden at Søstrene Grene havde fået et pænt gulvtæppe på lager (-igen, åbenbart??). Og med hjem skulle det da, så jeg endelig kunne slippe af med de Ikea-tæpper som af en eller anden årsag bare har været typisk for mig! Bonussen er desuden, at SG-tæppet er større, dejligt blødt og så koster det kun 298kr!

Hvis nogen desuden er nysgerrige omkring noget i min stue, kan I læse mere om tørrehjelms-lampen lige HER, den store grå væg lige HER, og loftpendlen og sofabordet (endnu en Ikea-hack!) lige HER. Ellers bare spørg! :D