Over printeren i mit kontor, hænger nu den cooleste bogreol af vanrør. Førhen var mine favoritbøger opmagasineret i skabe og vindueskarme, men efter jeg fandt denne idé på pinterest, tænkte jeg at det var den oplagte måde at opbevare på. Dog var dimensionerne på de konstruktioner jeg har set rundt omkring, en anelse indviklede (mildest talt!) og ret asymmetriske, så jeg kom op med min egen udgave, efter at have siddet på gulvet i jemogfix, og skruet vandrør sammen XD I kid you not!
Resultatet er denne bogreol, med 3 arme og et langt mere “pleasing” udseende rent æstetisk ;-)

Med start fra oven er den bygget af en montageflange, 1 80mm rør (ud fra væggen), et vinkel stykke, et 200mm nippelrør, afbrudt af et tee-stykke og derefter 2x 150mm nippelrør med endnu et tee-stykke imellem, og efter. Derefter et 200mm nippelrør inden afslutning med vinkel, 80mm nippel og en montageflange tilbage i væggen :)
Armene er 200mm nippelrør, som er sortmalet alene af den årsag, at de er skåret af et langt stykke vandrør og derefter slebet og malet :)

Alle rør jeg bygger med er altid 1/2 tommer! Og jeg køber altid rør og fittings i jemogfix, hvor jeg kan få de galvaniserede til stort set samme pris som jeg før har givet for de sorte udgaver i Bauhaus – bare et lille tip ;-)

udover denne bogreol, omfatter mine projekter med vandrør desuden også et tøjstativ og en hylde, som måske kunne være spændende for jer at se nærmere på? :-)