Er der et rum her i huset som har undergået forandring flest gange, så er det så bestemt mit kontor! Jeg tror det er 4. gang på snart 3 år, at jeg er i gang derinde. Men nu må jeg tro at det er sidste gang. For alle andre muligheder er jo efterhånden afprøvet.
Én ting er nemlig at have et 2m langt skrivebord – det er vældigt praktisk. En anden ting er det pokkers rod, som det ligeledes giver anledning til. Og jeg har fra starten bestemt mig for, at en hylde var et must. Det med hylden blev dog ganske vist også en realitet for knap en måned siden – dog i forbindelse med, at jeg fjernede flere gallerihylder fra Ikea fra hhv. stue og soveværelse. Fik en fiks idé om, at de kunne genbruges i kontoret, så derfor malede jeg dem sorte (med tavlemaling) og monterede dem på væggen derinde. K-a-t-a-s-t-r-o-f-e. Bare det at få 3 separate hylder til at hænge lige på en skæv væg…. jarrrmen! Og så så det bare forkert ud. Og det hele var rent ud sagt noget l*rt.
I mellemtiden har jeg dog fået en ny besættelse; vandrør. Og pinterest har skylden for det, sammen med min kunstner-ven Klaus, som lærte mig at bruge det. Sådan rigtigt – for det har jeg faktisk aldrig rigtig gidet sætte mig selv ind i.

Løsningen blev 2 stk 200mm nippelrør, 2x montageflanger og 2 slutmuffer. Sort spraymaling, et par høvlede brædder, og en klat bejdse fra Junckers, som jeg har brugt i forbindelse med et andet projekt. Og jeg tror aldrig jeg har været mere mentalt kreativ flydende på mit kontor! Og hylden hjælper ikke kun med at holde alt overflødigt rod på afstand – det giver ligeledes en okay rustik modspil til det ellers så jævne skrivebord :-)
Jeg overvejer kraftigt mere af den slags – specielt i stuen! Og det er desuden en yderst prisbillig løsning :-)