House Doctor | Molecular lamp

Jeg sammenligner lidt min nye lampe over spisebordet med et Kvium-værk; lige dele utraditionel, outrageous og provokerende – men samtidig umådelig smuk og som en iøjnefaldende skulptur lige midt i rummet!
Jeg har ønsket mig den længe – og sidst moodings havde en rabatkode på -15% slog jeg til. Måske nordjyden her burde have bevaret isen i maven lidt længere, for nu har moodings -25% rabat indtil søndag – så hvis nogen af jer sidder derude og ønsker jer noget omtrent så brændende som jeg gjorde med den her lampe, vil jeg varmt anbefale jer at slå til! Brug koden summer25!

Pærene er for øvrigt købt på ebay lige her!

0 0 vote
Article Rating

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x