En grå væg med kalkmaling

Ahhhh! Roen har igen sænket sig over huset, og alt ånder fred. Jeg har fixet den der (satans) væg, som jeg har bablet om. It’s done! Den er GRÅ! Og tilfredsstillelsen, og ikke mindst stoltheden, kan måles på ritcher-skalaen. Flere gange dagligt, tager jeg mig selv i at lave en de-tour ind i stuen. Bare lige for at se væggen. Og det spøjse er, at jeg ligeledes tager Bendtsen i at gøre det samme! XD

Jeg har brugt Lady minerals kalkmaling fra Jotun. Jeg havde nemlig i forvejen 2x 0,75L farveprøver i farven ‘Grå harmoni’. Og har ligeledes læææænge haft planer om, at det var dén farve der skulle på væggen derinde. Bare den ene væg. Fredag slog jeg til, og det var en vanvittig opgave, og jeg burde have vidst det! Det var nemlig det samme problem med væggen i trappeopgangen – glasvæv tapet. Så det krævede tålmodighed og råstyrke at få den tykke maling smurt på med pensel! Og virkelig ømme muskler om lørdagen! Jeg var ligeledes svært bekymret for, om effekten af malingen faktisk ville vise sig på den besværlige væg – og ditto om jeg overhovedet havde nok maling! Jeg gik efter den rolige effekt, med laaange strøg. Korte strøg giver en mere ‘hektisk’ effekt, hvilket også kan være super fint, men da mit TV står op af denne væg, gik jeg efter en rolig baggrund. Det lykkedes! Og jeg havde lige akkurat maling nok til sidste strøg. Der gik for øvrigt 4,5L til denne væg. Udelukkende på grund af det vanskelige tapet. Men ét lag maling var nok :-)

Jeg er nu gået i tænkeboks, og overvejer om soveværelset bør have en omgang ‘Senses’ eller ‘Krydder’ på en væg… trods udfordringerne med tapetet, er jeg svært fristet!

0 0 vote
Article Rating

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lone
11.02.2018 17:03

Det ser kanon ud.
Spartlede du glasvævet inden, eller fylder malingen det ud

Mehreen
10.07.2018 14:30

Hej Charleigh.

Det ser super godt ud. Jeg har også en glasvæv væg og ville også kaste mig ud i et lignende projekt, med lignende bekymringer.. kan man se strukturen af glasvæven når man kommer helt tæt på ? Har du mulighed for at tage et nærbillede af det?

Patrick Bak
14.01.2019 08:52
Reply to  Mehreen

Hvis du zoomer ind på billedet, kan du se væven igennem.
Men mon ikke 2 gange kunne afhjælpe dette.

Michelle
03.09.2017 15:37

Hvor er den der blomsteropsats fra?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x