Ahhhh! Roen har igen sænket sig over huset, og alt ånder fred. Jeg har fixet den der (satans) væg, som jeg har bablet om. It’s done! Den er GRÅ! Og tilfredsstillelsen, og ikke mindst stoltheden, kan måles på ritcher-skalaen. Flere gange dagligt, tager jeg mig selv i at lave en de-tour ind i stuen. Bare lige for at se væggen. Og det spøjse er, at jeg ligeledes tager Bendtsen i at gøre det samme! XD

Jeg har brugt Lady minerals kalkmaling fra Jotun. Jeg havde nemlig i forvejen 2x 0,75L farveprøver i farven ‘Grå harmoni’. Og har ligeledes læææænge haft planer om, at det var dén farve der skulle på væggen derinde. Bare den ene væg. Fredag slog jeg til, og det var en vanvittig opgave, og jeg burde have vidst det! Det var nemlig det samme problem med væggen i trappeopgangen – glasvæv tapet. Så det krævede tålmodighed og råstyrke at få den tykke maling smurt på med pensel! Og virkelig ømme muskler om lørdagen! Jeg var ligeledes svært bekymret for, om effekten af malingen faktisk ville vise sig på den besværlige væg – og ditto om jeg overhovedet havde nok maling! Jeg gik efter den rolige effekt, med laaange strøg. Korte strøg giver en mere ‘hektisk’ effekt, hvilket også kan være super fint, men da mit TV står op af denne væg, gik jeg efter en rolig baggrund. Det lykkedes! Og jeg havde lige akkurat maling nok til sidste strøg. Der gik for øvrigt 4,5L til denne væg. Udelukkende på grund af det vanskelige tapet. Men ét lag maling var nok :-)

Jeg er nu gået i tænkeboks, og overvejer om soveværelset bør have en omgang ‘Senses’ eller ‘Krydder’ på en væg… trods udfordringerne med tapetet, er jeg svært fristet!