I skrivende stund sidder jeg i øjeblikket godt tilbagelænet i sofaen, iført de mest afslappede beklædningsgenstande jeg ejer, med et varmt tæppe, film på TV’et og macbook’en på skødet. Og reflekterer over et år der er gået, og med de største forhåbninger for året som lige er blevet afleveret ved fordøren. En helt ny bog, med 365 sider. Halløj 2018, hvad er du så for en størrelse?. Pludseligt så stort og uoverskueligt, at jeg mangler min varme kaffekop her også – er det lige gået op for mig. Men jeg glæder mig til at lære dig at kende!

Julen og nytåret er pludselig en saga blot, og jeg nåede ikke engang at være med herinde! Min juleferie startede 21. dec, og allerede en time efter feriens start, havde jeg rygende travlt. Seriøst den travleste uge i hele 2017. Nåede ikke engang at vise jer julegaverne, eller fortælle hvor jeg skulle holde nytår. Well, nogle af gaverne kommer nok dumpende imorgen, når Matas får sendt de sidste ting, som er købt på gavekort, så det kan nåes endnu ;) Og i aftes blev tilbragt med (nye) gode venner med virkelig god mad, kaffe-snak, cigs og hygge i lårtykke stråler :D Ingen alkohol andet end et glas hvidvin og 2 glas champagne, da jeg ikke drikker alkohol, og disse venner er heldigvis ligesindede. Har været heldig at finde nogen som jeg selv :D

2017 har i det hele taget været et “søg, og du skal finde…”-år. På så mange niveauer. Det skulle blive året hvor jeg primært så indad, og lærte en masse nyt om mig selv. Fandt nogle grænser, nogle nye rutiner og prioriteter og et nyt mindset. Fik et kendskab til, hvilke mennesker jeg ønsker at omgive mig med, hvad jeg ønsker at omgive mig med, og ikke mindst hvordan. Selv bloggen undergik en forandring, med et nyt navn, tema og retning. Og mit hjem er heller ingen undtagelse. Derfor har jeg med lidt hjælp fra 2017bestnine rodet lidt i arkivet, og fundet de mest liked billeder fra Instagram gennem året som netop er gået. Et stilskift er i høj grad gennemsyret tema i mit feed, og stadig en igangværende process, som vi helt sikkert kommer til at tale mere om i 2018!

Rigtigt godt nytår til jer alle – må det blive et godt et!
Tak fordi I stadig læser med her <3