ChandelierIndustrial Iron Strip Metal PendantVintage Pendant

Jeg sidder lige og overvejer, om det mon snart er på tide med en “Never have I ever…”-leg. For der er mange ting jeg endnu ikke har eksperimenteret med – fx at handle på WISH.
Bevares, jeg er da bekendt med det, og jeg har også en bruger derinde, og jeg browser også rundt og kikker. Men jeg har til gengæld også en del mennesker i min omgangskreds, som køber derinde, og har fået et hav af varer hjem i alle afskygninger – dog i meget tvivlsom kvalitet.

Jeg er dog nysgerrig i bolig-afdelingen. Og jeg så for nyligt en lampe på instagram, som faktisk viste sig at være et WISH-køb, og kvaliteten så tilforladelig ud. Det var faktisk lysekronen. Så jeg snusede lidt rundt, og fandt et par lamper jeg godt kunne finde på at bestille hjem, hvis det skulle være med en pistol for hovedet lige netop i dag. De er pæne, er de. Især lysekronen, som jeg nok ville hænge over mit spisebord, hvis jeg ikke allerede var sønderknusende forelsket i den molecular-lampe fra House Doctor som allerede hænger der. Men fint alternativ, ellers! Dog tror jeg bare jeg nøjes med et askebærer eller en pyntegenstand indtil videre fra Wish :-)