Nå, er I ved at have hverdagen på plads igen, efter en måneds festiviteter?! Jeg er selv endelig ved at være tilbage på sporet – hvilket jeg har glædet mig til. Få julepynten ned, træet ud (som alt sammen har været oppe lige indtil nytår, grundet et besøg fra min kære mor, som jo gerne ville se det <3) og huset ryddet op og normaliseret. Dog har jeg desuden været så heldig, at have en lidt længere juleferie end de fleste dødelige... i går havde jeg hjemmearbejdsdag, og først i dag skulle jeg på kontoret. Allerede i morgen har jeg igen hjemmearbejdsdag, og dermed en slags forlænget weekend... kan man vel godt tillade sig at kalde det? Jo-jo, jeg har en ualmindelig cool chef! Den slags ligger godt på kontoen for arbejdsmiljø, arbejdsmoral og ikke mindst tillid. Som nogen af jer nok så på Instagram i går, så er det jo heller ikke helt så tungt når arbejde og hyggen flyder sammen og går op i en højere enhed! Hvad det skarpe øje måske også har bemærket, så er min tro ledsager i form af Atelier Århus kalenderen 2018 ligeledes kommet i brug – og mon ikke den bliver brugt flittigt, her i årets spæde start. Lister så lange som wc-ruller, daglige aftaler, to-do’s, fødselsdage, og en hovedpine-dagbog er, hvad der bliver proppet i min kalender. Jeps, hovedpine-dagbog. Jeg skal til neurolog senere på året, og tænkte at jeg gerne ville være på forkant med evt. behandling. Det skader jo ikke ligefrem, at være lidt forberedt. Kalenderen er perfekt til alt det, og mere til! Faktisk så jeg lige på Instagram, at den for øvrigt snart er udsolgt – så hvis du også vil have et eksemplar, så se af at få den bestilt nu, for den bliver ikke genoptrykt!

Januar-udsalget er ligeledes skudt i gang. Og selvfølgelig sidder I nu og forventer, at jeg er gået amok i boligshopping? Well, dér må jeg desværre skuffe jer! Overraskende? Ja måske. Men lad mig lige forklare jer en ting; ganske vist er denne blog primært om boligindretning. Men faktisk opererer jeg indenfor 3 forskellige interesse-områder, som skifter med jævne mellemrum. Disse 3 kategorier er bolig, mode og skønhed. Bolig er min primære passion. Men de andre områder træder ind i perioder. Og faktisk må jeg indrømme, at jeg har hængt en del på youtube henover december måned, og har fundet en god håndfuld kanaler jeg er begyndt at følge. Og som I nok allerede har regnet ud, så er et par af dem faktisk om make-up. Det blev nok lidt triggered af min ‘pludselige’ trang til foundation, og efterfølgende dét at jeg fandt én som ikke bare viste sig perfekt til mig, men ligeledes budget-venlig. Hvilket jeg også talte en del om, i min post omkring Små hverdags-genialiteter. Det blev vist også en lille smule forstærket af, at jeg fik div. parfumer og gavekort i julegave. Og kort efter bestilte en bunke varer hjem fra Matas. Efterfølgende har jeg bestilt endnu en bunke ting fra Matas, plus at jeg har to 3 ordre på vej fra en anden shop. Jeg sværger; det er det største, og mest omfattende indkøb jeg nogensinde har foretaget på én gang, og fra samme kategori! Holy moly!
Jeg glæder mig naturligvis som et lille barn til at modtage og prøve hele molevitten. Spørgsmålet er bare, om I er åbne for den slags posts herinde?? En rask lille make-up haul?? Let me know! :D