Photo 11-03-2016 10.20.01

Oh-ohhh… er rendt ind i en omgang forårs-kuller! It’s the season. Og jeg kom til at stikke en finger i jorden! Bogstaveligt talt. Skulle lige se, hvordan mine pæoner klarede sig, her efter frosten. Status er bedre end forventet! Små skud er ved at pible op fra jorden, og jeg var nær gået i gang med ukrudt. Sådan er det at have en have. Fordi jeg plantede dem sidste år, og endda rent sent på sæsonen, regnede jeg ikke med at de ville klare sig. Men det gjorde de! Etape-sejr!

Har allerede ringet til min mor, og aftalt en ny Aalborg-tur. Vi skal i Plantorama og rage til os af gødning og stedmorblomster. Kan ikke nægte at jeg også lurer på frø! Skal have gang i mine højbede igen i år, og planlægger denne gang at dyrke både gule og grønne squash, udover jordbær og gode salater. Mmmmh!
Er desuden faldet for en hørpalme og nogle meget, meget pæne krukker! For 3 af mine er gået til i frosten :(

Ork, kan slet ikke vente nu! :D Godt de lover + grader i næste uge!

(Hvor fan er min kultivator?!)