grey_wall_tv_area_blondiemoments

grey_wall_tv_area_blondiemoments2

grey_wall_tv_area_blondiemoments3

Halløøøøøøj!Har I haft en god påske allesammen?!
Undertegnede måtte tage en ufrivillig påskeferie fra bloggen i hvert fald! Male-projektet – som oprindeligt skulle have været et 1-dags-projekt, strakte sig pludselig henover hele påsken. Er nu mæt af mad, oplevelser, og godt samvær med gode mennesker :-) Meeen hverdagen har meldt sin ankomst igen, og travlheden vil ingen ende tage XD

The grey wall project er dog finito. Selvom væggen nærmere er grey-ish. For jeg synes jeg hele tiden ser blå undertoner. Men det er hvad man kan forvente af billig maling. Og jeg har den samme indstilling til denne farve, som jeg havde dengang jeg så det færdige resultat af flødefarven ved siden af: Jeg hader den ikke.

Derimod er jeg super tilfreds med effekten! Synes det står ualmindeligt godt med det hvide. Og selvom jeg bruger sorte rammer på væggene i stuen, kan jeg godt lide det overraskende element, ved at bruge hvide rammer og hylder op mod den grå(blå) væg! Planter skal der også flere ind af – og gerne med det lysegrønne løv som ses på de nuværende – “perler på snor” er en ny-anskaffet sag og passer fuldkommen perfekt hertil. Og så fandt jeg endelig en anvendelse til den korte gallerihylde fra Ikea som jeg har haft liggende i evigheder :D
Love it!