Forandring fryder… siger de kloge hoveder. Jo tak, her på matriklen har der været så rigeligt forandring den seneste måned! Derfor stilheden. Om forandringerne har frydet? Well, ikke allesammen. TBH. Den nemmeste forandring har dog været rutinen med Fister, som for en 6 ugers tid siden fik konstateret sukkersyge, og jeg derfor måtte starte op på daglige insulin-indsprøjtninger og foder rutiner. Og lad mig med det samme fortælle, at Fister har det forrygende – og har taget alle hendes forandringer som en lille champion!

Den seneste uge er der dog igen kommet lidt ro på, og sidste weekend bød på en god omgang shoppe/loppe hele lørdagen. Forandringerne har været så omfattende, at Bendtsen inviterede mig ud “for lige at ryste hovederne og få det hele til at bundfælde” som vi kaldte det. Tålmodigt traskede han både med i Plantorama, storcenteret og et par genbrugsforretninger, hvor jeg i sidstnævnte gjorde mig nogle ret fede fund. Nu alt andet er ved at falde på plads, har hovedet pludselig haft overskud til igen at se i retningen af kreative indslag og små projekter, og mine rastløse hænder har virkelig haft brug for et hurtigt lille projekt! Begejstringen var derfor stor, da jeg fandt dette ramponerede skuffedarium, som jeg for øvrigt erhvervede mig for en kanelstang! Bendtsen så ganske vist lidt tvivlende ud, da han slæbte møblet ind i bilen, og jeg havde egentlig heller ikke umiddelbart andre planer for det, end at sætte det i stand og sælge det hvis jeg ikke kunne finde en plads til det i huset. Men underligt nok måtte jeg bare have det! Vævede lidt omkring monstrummet en dags tid og overvejede mulighederne; bar? nej – jeg drikker jo ikke engang alkohol. Kaffebar i stuen? Nej – for åndssvagt. Køkkenet ligger 10 skidt væk. Ekstra opbevaring? Måske – vi ser tiden an.

I går kom jeg endelig i tanke om, at jeg havde en rest kalkmaling stående oppe ovenpå (rester fra dengang jeg malede metalskabet) og besluttede mig for, at det var en oplagt mulighed. Har brugt sammenlagt 1 dag på at spartle og male, og da jeg sendte billederne af det færdige resultat til Bendtsen i eftermiddag (han var taget på arbejde), ringede telefonen kort efter. “Tror du ikke det står godt nok derinde…? Jeg kan faktisk skide godt lide det!” kom meldingen fra hr. B :D
Ergo – vi beholder det. Lidt endnu :D

Udover møblet, er “lysestagerne” også nye fund. Faktisk er det ikke lysestager, men derimod porcelænskopper fra gamle el-master :) Vasen er ligeledes ny, og så fandt jeg også to messinglamper til en slik, som jeg har i tankerne at montere ved sofaerne i den modsatte ende af stuen, på et senere tidspunkt. Cowboykaktusserne er erhvervet i min lokale Meny i formiddags, til 40kr stykket. Den her nordjyde elsker altser et godt tilbud!

Nedenfor kan I se møblet som det oprindeligt så ud: