fudge-res

To søde ladies fra Instagram har efterspurgt en opskrift på disse vanilla-fudge toffees som jeg postede der den anden dag :-) For nemhedens skyld ville jeg poste opskriften her på min blog, så andre også kan få glæde af den – hvad endten man er LCHF’er eller ej! Samt jeg kan give proper credits, da opskriften ikke er min egen, men derimod fundet hos Madbanditten, som i min verden er LCHF’s ukronede dronning!
Normalt ville man nok hælde denne masse ud i en form, og derefter skære dem ud i tern – som fudge normalt er, men jeg har i stedet valgt at hælde massen i disse små silicone-muffinforme fra Søstrene Grene (se billede i bunden af dette indlæg). Silicone er klart at foretrække til det her! Hvis der bruges en ‘fast’ form, vil jeg klart anbefale at fore den med bagepapir først, for de er jo en smule sticky ;-)

Opskriften er til 20 stk, men jeg fik 16 stk. ved at bruge formene.

Ingredienser:
100 g smør
2 dl piskefløde
3 spsk sukrinmelis
1 tsk vaniljepulver (jeg bruger den fra Urtekram)

Sådan:
Hæld alle ingredienserne i en gryde og lad småkoge i 30-4o min, imens du jævnligt rører. Når massen er blevet lysebrun og den begynder at sætte sig lidt i kanten, er den færdig. Hæld den i en form beklædt med folie og sæt den på køl eller frost. Skær ud i mundrette bidder og server!
Denne opskrift kan jo kombineres med alverdens ting: nødder, chokolade, lakridspulver, etc.

Håber I andre også kan få glæde af den her opskrift – hvis ikke Instagram-folket ikke allerede har suget næringen ud af billederne :P :P

Photo 27-07-13 18.27.47