View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Charlotte Thordsen 🇩🇰 (@charlotte_doesitherself)

Hm! Min DIY Galaxy mobile i soveværelset, viste sig at høste et hav af spørgsmål! Dén havde jeg ikke set komme! Men ok! Og tak! Lad os da lige snakke lidt om den så :D

Mobilen er ikke mit eget påfund – men derimod stærkt inspireret af Kaja Skytte, som har produceret disse i årevis. Jeg fortryder stadig dét øjeblik, hvor jeg stod med én i hånden i en gårdbutik på Vestkysten tilbage i ’14, og ikke købte den! Det har plaget mig lidt siden. Men da soveværelset var ‘almost done’ og jeg 5 min i sluttid for dén dag besluttede mig for at jeg manglende sådan én, gav jeg mig simpelthen selv i kast med det – i en dog mere forenklet udgave! Jeg gik derfor i gemmern, og fandt alt som kunne bruges – og jeg er faktisk endt med at være så glad for denne, at jeg allerede er i gang med en tilsvarende til stuen :)
Den er heldigvis super enkel at lave – så lad os ‘break it down’:

Materialer:

 • 2 ringe – hhv. lille og stor (kan købes i Søstrene Grene)
 • Perler – hvad end du kan lide
 • Ståltråd
 • Fiskeline – det er ‘usynligt’ når den hænger
 • Krystal/sten/kugle/perle – hvad du end synes passer til din! Jeg har brugt en Jade-sten
 • Lim – jeg bruger altid Locktite
 • Saks ….og kaffe
 • Når centrum af begge ringe er målt ud, forbindes begge ringe med ståltråd – jeg satte her lange guld-perler imellem, for at skjule overgangen. Man kan også forbinde med fiskeline, hvis man ønsker at ringene skal kunne snurre rundt separat – det ville jeg dog ikke, så mine er fast-forbundet med ståltråd, så de peger modsat af hinanden.

  Et stykke fiskeline måles ud, så emnet der skal være ‘omdrejningspunktet’ hænger i centrum af den lille ring – i mit tilfælde denne Jade-sten. Jeg monterede linen med et lille klat Locktite… og ventede. Set i bakspejlet, skulle jeg ikke have lavet linen dobbelt, da den ses tydeligere – men på daværende tidspunkt turde jeg ikke rigtig andet, grundet tyngden af stenen og frygten for at den ville falde af. Næste gang vil jeg nok hellere fumle lidt med ideen om kun at montere 1 line for synets skyld. Men det er en smagssag :)

  Da sten og fiskeline var tørt, bandt jeg blot enderne af fiskelinen ind i løkken af ståltråden! Lad være med at montere den på ringen af obvious reasons! Brug da endnu en klat lim.

  Derefter monterede jeg blot et længere stykke fiskeline (i den øverste løkke af ståltråden!) – denne gang dobbelt med vilje, til at hænge hele Galaxy mobilen op med :)

  Man kan jo variere som man behager – fx montere perler o.a i den nederste del. Alt sammen er en smagssag! :D
  Enjoy!