Se >> FØR-BILLEDE << (åbner i nyt vindue)

Se >> FØR-BILLEDE << (åbner i nyt vindue)

Hvad giver man en person, som har alt – og tror h*n intet mangler?
Svaret er HYLDER! :D

Og det er skam ikke fordi at man, som jeg, i høj grad behøver at gå ind for pladsoptimering og orden – selvom det er min klare overbevisning at de to ting hænger ulasteligt sammen. Men vi er rigtig, rigtig mange som kender til det der “gab” der typisk opstår mellem en garderobe-sektion og en væg, ikke sandt?! Hvorfor så ikke udnytte den plads på en ordentlig måde??

Heldigvis er min bedre halvdel ligeledes udstyret med fuldkommen samme mentalitet som jeg, så det tog bestemt ikke mange minutter at “overbevise” Dennis om ideen, før vi allerede havde en plan klar! Det krævede såmænd bare en lille smuttur i det lokale byggemarked efter 3 stk hobbyplader (som faktisk fåes i hvid – og forskellige længder! Og lidt praktisk info: hylderne er 30 cm dybe – og mine sko er en str. 37), som så blev savet over på midten (passede med bredden på den plads vi havde tilgængelig – 125cm), og efterfølgende montering af lidt brædde-rester på hhv. klædeskabet (skruerne blev monteret indefra skabet og skruet ud i brædden) og væggen i den modsatte ende – og med ét kunne jeg samle min lille (STORE! hvis I spørger Dennis) sko-samling på ét sted, i stedet for at have spredt samlingen udover 3 steder i huset (-bunden af klædeskabet, tørrestuen og gangen ovenpå!).

Den opgave der tog længst tid var faktisk at male de monterede ‘hyldeknægte’ og enderne på selve hylderne (hvor de var savet). For mit vedkommende havde jeg behov for 5 hylder som blev monteret ud fra en højde på mine højeste sko – 25 cm afstand fra hver hylde. Støvlerne skulle naturligvis også inkluderes i systemet, så der monterede Dennis hurtigt en række kroge på undersiden af den sidste hylde, satte en klemme i skaftet og hang dem op :) Godt for både læderskafter (som ikke står og ‘klasker sammen’) og i alm. rengørings-regi.

Ydermere fandt vi en gardinstang i samme længde som hylde-sektionen, og monterede derpå et af mine gardiner fra lejligheden så der kan lukkes for hvis behovet melder sig – hvilket det ikke har gjort endnu, for jeg kan godt lide synet af alle mine lækkerier :P

Efterfølgende har jeg ligeledes givet soveværelset en ordentlig overhaling (det kommer i et andet indlæg! :D), så selvfølgelig er der produceret en ny macramè-plantehænger og sat lidt frou-frou på hylderne mellem skoene – og som en ekstra bonus, var der oveni købet plads til kurven med mine yoga-måtter! Happy camper :D

Selvom ideen, systemet og bygge-processen er uhyre simpelt har det alligevel medført en række fordele som jeg slet ikke havde kalkuleret med: jeg har et samlet overblik over samtlige par sko, og skal ikke bruge tid på at rende rundt og lede efter bestemte par, når lysten til at bruge dem melder sig! Rengøring er vildt nemt, og desuden blev jeg genforenet med adskillige par jeg faktisk havde glemt at jeg havde, og derfor er der nu et langt bedre “flow” i brugen af de forskellige modeller i hverdagene – deraf navnet ‘sko-hotel’ ;) #selvopfindelse
Og hvis jeg må have lov til at lyde lidt egoistisk et øjeblik… så synes jeg faktisk at det er skide pænt! :)