Photo 16-10-13 14.52.55

Ja, undskyld at jeg vælter sådan omkring mig med DIY, men jeg er åbenbart lige i det mere kreative hjørne i øjeblikket (specielt i dag hvor jeg er sløj og halv-keder mig), men dén her måtte jeg absolut dele med jer! En diamant lavet af sugerør! Yes.
Jeg så den egentlig først på instagram, hvor nogen havde postet et random indretnings-billede af noget andet end selve diamanten, men straks jeg så den, fik jeg hurtigt en fornemmelse af, hvordan jeg selv kunne lave én. Og jeg er heldigvis ejer af nogle tykke, sorte sugerør, som jeg straks fandt frem, sammen med noget kødsnor (havde ikke lige andet ved hånden) og isoleringstape (som jo viste sig at være ret godt til solbrillerne der var for store!).
Jeg valgte at klippe sugerørene halve, da diamanten ellers ville blive alt for stor og uoverskuelig. Og så er det ellers bare i gang med at tråde sugerør. Der skal bruges 2 kvadrater med 4 sugerør – og bind enderne sammen. Derefter skal de bare bindes igen på tværs, og til sidst have et par striber tape for at gemme løkkerne på tråden. Jeg valgte ikke at klippe enderne af tråden, da jeg var bange for at knuderne ville gå op, så jeg proppede dem i stedet ned i sugerørene inden jeg tapede. Det er lidt svært at forklare processen, men hvis man har en fornemmelse for form, vil I nok kunne få en fornemmelse af processen ved at kigge på billedet nedenfor :-)

Min diamant pynter nu på skænken, men jeg tror at det ville pynte gevaldigt hvis man lavede flere i forskellige størrelser og farver, og hænger dem op :D

Photo 16-10-13 14.39.19