Marc by Marc Jacobs // From me to myself

Photo 01-08-13 10.26.30

.

Photo 01-08-13 10.31.01

.

Photo 01-08-13 10.32.15

Jeg forstår pludselig godt dem der stædigt påstår, at LCHF er en livsstil og ikke en kur. Siden jeg startede på det, har jeg ikke brugt min fritid på andet end at surfe opskrifter og information omkring det! Og alt mit hårde arbejde og planlægning er endelig ved at give pote – jeg nåede nemlig mit 1. delmål i går, som er 69kg (and ain’t afraid to say it!). Jeg havde lovet mig selv en gave, hvis jeg nåede dertil. Og det blev dette armbånd fra Marc by Marc Jacobs, som jeg har eyeballed i små 3 uger nu. Dilemmaet lå i om det skulle være guld eller sølv. Mit valg er vist ret obvious ;-)
I’m in love. Som i hovedkulds. Jeg er ikke en smykke-persona i den forstand, og går altid med relativt få og enkle pieces (hence mine nyeste øreringe), men de ting jeg har, er tit og ofte små treasures.
Om de øvrige ting på billederne kan jeg fortælle, at uret er fra D&G (anno 2003-ish) og skull-ringen er fra Alexander McQueen.
Armbåndet er desuden købt hos (en af mine absolutte favorit-shops) Youheshe.

PS: Vægten viste for øvrigt 68,8 i morges ;-)

0 0 vote
Article Rating

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
02.08.2013 20:31

Superflot! Og tillykke med vægttabet. :)

02.08.2013 11:34

Hvor er det dog smukt og fint; den perfekte gave til et velfortjent skulderklap.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x