instacharleigh

.

foodisminsta

Jeg er ikke rigtig klar over, om der faktisk er en stigende tendens indenfor LCHF, eller om min opmærksomhed på området bare er blevet øget i takt med at min interesse omkring det er steget. Som jeg allerede har fortalt, så er jeg relativt aktiv på Instagram mht. food-posts. Faktisk er jeg p.t mere aktiv dér, end her på bloggen. Pardon.
Jeg er ikke ejer af en eneste LCHF-kogebog/lærebog/whatever, så jeg tyr til blogs (mest svenske – svenskere er steget i min agtelse alene pga. denne LCHF-tendens som er ret stor derovre! They are brilliant!) og instagram-brugere som ligeledes deler denne interesse, og derfor kan bidrage med en aller-pokkers masse inspiration og opskrifter. Let’s support each other. Let’s follow. Følger du en intressant insta-bruger eller LCHF-blog der kan bidrage? Eller har du din egen?? Please share! Jeg er åben for alt og alle – og det samme er min Insta-konto hvor jeg ofte dagligt feeder mine followers med lækker LCHF-foodism :D