Photo 24-08-13 09.03.27

I know, I know… jeg ender snart med at være en parodi på mig selv. Nu jeg allerede har ry for at være en vældigt læder-glad blogger. Men jeg kunne ikke stå for dem her! Leather-look negle?! Yes please! I love!! So me. Og selvfølgelig har jeg både Shoreditch Lane og Noho. Og forudsigelig som jeg er, kunne jeg heller ikke nøjes med én af dem på neglene. Så Noho pynter på ringfingerne. Like a piece of jewellery.
Nails inc. er virkelig værd at kigge på, hvis I holder af special effects, og – som jeg – enten har for travlt, eller er for doven til selv at sidde og nusse med det (i mit tilfælde er det nok mest fordi jeg kun går med den samme farve i max. 3 dage). Mine er købt på Beautybay.com hvor de også har et virkelig godt udvalg af de andre farver og effects fra Nails inc. Jeg skal ihvf. have flere – og næste gang skal der grafitti på :D