Jeg har en indrømmelse. I en alder af 37, er jeg faktisk lidt mørke-bange. Jeps, I said it. Og kombinationen af et stort hus, og det faktum, at Dennis nu har fået delvis natarbejde, så er dét dér sengetid en smule angstprovokerende. Jeg ved ikke hvad det skyldes, men det hænger ved. Og jeg lever med det. Men i dén forbindelse, har jeg udviklet en lille ‘aften-routine’ for at berolige mig selv lidt til sengetid, de uger hvor Dennis arbejder. Og har erfaret, at det faktisk er virkelig hyggeligt OG udløser en lille mental ‘happy-moodlet’ på velvære-kontoen! Så det er nu fast routine – uanset om jeg er alene eller ej :) Gudskelov har vi for nogle måneder siden sat et tv op i soveværelset – så det bliver tændt (typisk med et eller andet hyggeligt) inden jeg slukker alt lyset. Og så sætter jeg mig ellers under dynen, og udfører mit lille putte-ritual;

Technic Lip Sleep Mask
Egentligt lidt af en joker som jeg puttede i kurven til min forrige levering fra luxplus – men har vist sig at være en ganske god aften-routine! Let’s be honest – det er jo bare en læbepomade som er laaaang tid om at trænge ind, men den gør hvad den skal – og det er hyggeligt! Husk dog at nysse din partner godnat inden påføring ;)

Nuxe Bio Beauté Hand Cream
Virkelig god ‘everyday’er’. Især lige efter håndsprit! Jeg har dem også i håndtasken og på mit kontor, og i forskellige varianter :) Jeg køber dem i Normal.

Nivea Original creme
Til de virkelig tørre dage – især nu vejret er blevet koldere. Så skønt at vågne op med dejligt bløde hænder :)

Derma V10 Lavender Pillow Spray
Vores faste sovemakker – og ja, jeg mener vores! Vi kalder det “hovedpude-parfume” herhjemme, og jeg behøver bare at tage denne spray frem, så letter Dennis lige hovedet fra puden! 2 sprøjt direkte på hovedpuden er nok. Jeg har prøvet med alverdens ting; duftlys, essentiel olie og roomspray. I en periode for flere måneder siden, hvor jeg sov virkelig dårligt! Alt sammen vildt upraktisk. Og lettere brandfarligt. Men denne er genial! Man mærker med det samme den beroligende effekt, og man sover som en drøm! Selv hvis man er lidt mørkeræd, som jeg… Jeg har altid et lille lager hjemme som I kan se. Og jeg køber dem ved luxplus.

Sovemaske
…eller det jeg herhjemme kalder for mine “3D-briller”. Humor skal der til. Jeg bruger den faktisk. I perioder. Især de dage hvor jeg sover alene, eller hvis jeg ikke orker at blive forstyrret af glimt fra TV’et. Jeg har en teori om, at jeg vil blive rigtig glad for den hvis jeg en dag igen får et migræneanfald – men det har jeg (heldigvis!) endnu til gode at prøve!
Min er købt hos Luxplus, og er fremstillet af satin, både indvendigt og udvendigt.

Har I nogle gode/hyggelige aften-routiner??