Disclaimer: Dette er ikke en sponsoreret post! Jeg bliver ikke betalt for at omtale hverken produkter, producenter, firmaer, Youtube eller Luxplus.dk, men har derimod selv betalt for alt hvad I ser på billederne i denne føljeton, af egen fri vilje. Overskriften skal ligeledes tages med et gran salt! Det er affødt af et “Instagram-made-me-buy-it”-meme som har floreret på www – og specielt Youtube – i et godt stykke tid ;-) Bare rolig, jeg er et selvstændigt individ, som sagtens selv kan tænke, vælge og tage en beslutning :D

Vi fortsætter anmeldelserne af billig makeup fra sidste post, og i denne post vil jeg fokusere lidt på paletter og andet godt. Jeg har egentlig en post som ligger mellem den første og denne, men jeg har endnu til gode at afprøve alle produkter på dén post, men hvad forskel skulle det gøre at snuppe den her først? :)

I denne bestilling var det gået op for mig, at jeg manglede blush! Igen – jeg er håbløst bagud på makeup-fronten, og i min første post kunne I læse om min daglige makeup gennem flere år, samt hvad der for mig har udviklet sig. Jeg eksperimenterer stadig – både med farver, mængde og teknikker. Men der er udvikling i tingene, og jeg skal nok finde den kombination og mængde, der er passende for mig :) Så hvis jeg skriver at noget ikke fungerer for mig – så bliv ikke stødt af det! Vi er alle forskellige, og nogle ting kan fungere for nogen, men måske ikke for andre!

Jeg har desuden medtaget mine Matas-køb i denne post, udelukkende af den årsag, at jeg synes de hører til her, ligeså meget som mit Luxplus-‘haul’ :D

W7 Mighty Mattes Eye Palette
W7 Colour Me Nude Eye Palette
Jeg har hørt relativt gode ting om W7-makeup. Jeg var dog noget skeptisk, da jeg synes det virkede til at være i den lidt billigere ende, end hvad jeg normalt hælder til (jo, det kan også blive for billigt!). Jeg valgte dog alligevel at give brandet a whirl, da jeg var faldet for deres blush. Og indpakning! Jeg elsker metal-dåserne :D :D Ganske vist er farverne umiddelbart ikke så pigmenterede som i MUA’s paletter, men når først farven er bygget op (….mange lag senere?!), så er holdbarheden faktisk ganske overraskende! Jeg købte to paletter, hhv. en mat og en mere shiny. Situationen er den samme for begge, men dog er matte-paletten lidt mere vanskelig at arbejde med, og farverne er mere neutrale end man synes på websiden. Men tilfreds, det er jeg. Om jeg vil købe dem igen, eller købe andre fra samme mærke, væver jeg dog stadig lidt omkring.

Revolution Makeup Blush & Contour Palette Golden Sugar
Revolution Makeup er jeg allerede faldet pladask for, så ikke overraskende var denne her palette slet ikke en skuffelse. Faktisk indeholder paletten både highligther (de to første), blush (de 4 midterste) og en bronzer og contour (sidste to). Farverne er vanvittigt pigmenterede og shiny, så pas på med mængderne! Har dog erfaret, at jeg allerede elsker bronzeren da den falder formidabelt sammen med min hudtone, og giver mig lige tilpas med ‘solskin’ her i vintermånederne :)

W7 Blush With Me Colour Cubes Getting Hitched
Blushen består af 4 (bitte-små!) cubes, som jeg for længst har opgivet at prøve separat. I stedet blander jeg bare hele molevitten, og håber på det bedste. Ikke et imponerende resultat, to be frankly. Farverne er meget pastel, og virkelig matte. De blender heller ikke særligt godt ind i min hud. Og smid den medfølgende børste langt væk! Jeg har ikke prøvet den, men det er tydeligt at den er fuldkommen ubrugelig. Men okay… i det mindste en virkelig pæn indpakning!

Maybelline Affinitone Concealer Stick 01 Ivory
For at prøve noget andet end min normale ELF HD consealer, valgte jeg at prøve denne, da jeg på det seneste har ladet mig forstå, at Maybelline har oppet sig en hel del mht. deres produkter. Farven er fin, men konsistensen for mig er en anelse til den tørre side, hvilket jeg ikke er fan af! Jeg bruger desuden en consealerbrush (som er omtalt længere nede) til påføring, men trods det, føler jeg stadig at consealeren bare bliver trukket rundt på huden. Der er plads til forbedringer… det gælder sikkert også min teknik, in all fairness.

OPI Put It In Neutral
Impulskøb som endte i kurven grundet den absurd billige pris! Måtte lige undersøge mængden af indhold, da jeg faktisk troede det var en mini. Det var det ikke – den er fullsize! Og som nogen er klar over, så bruger jeg aldrig andet neglelak end Essie og OPI :)

Technic Concealer Brush (ikke på billede)
Som med alle andre brushes fra Technic – intet at klage over! Desværre var min pensel dog gået fra hinanden ved ankomst, og måtte derfor limes da jeg modtog den – derfor den ikke kunne deltage i det her photoshoot :P

Matas:

L’Oréal Metals Glam Droplets Highlight
Jeg er rimelig fascineret af highlightes i øjeblikket, og som et afbræk fra de sædvanlige pudder-udgaver, valgte jeg at bestille denne ‘limited edition’ hjem. Hvor limited den er, synes jeg ikke at kunne blive klog på, men effektiviteten er ikke til at tage fejl af! Mit bedste trick er, at påføre 1 dråbe på håndryggen, og bruge en beautyblender til at påføre farven på kindbenet! Den er v-i-r-k-e-l-i-g shiny, så jeg har ofte været nødsaget til at dappe lidt pudder ovenpå, for simpelthen ikke at ligne et katastrofeblink! Jeg elsker dog den sarte rosa tone.

Botanicals Rich Maske
Tilfældigt fund, men alt hvad Woman godkender, ved man virker. Bum. Jeg bruger den i badet efter hårvask, og inden min normale styling-olie. Den tynger på ingen måde mit fine hår. Derimod eliminerer den alt krus og elektricitet, i min lange manke! Og duften er så skøn! Virkelig stor thumbs up herfra!

L’Oréal Paris Brow Artist Designer 301 Delicate Bl
En gammel ven i min makeup-pung. Og jeg har købt den igen og igen de seneste 7 år. Jeg har ikke meget øjenbryn, så det er et fuldkommen must for mig, at markere dem. Denne pen er fuldkommen perfekt til formålet; farven passer perfekt til mit blonde hår, og konsistensen er fast og ikke blød! Hvilket gør den både præcis og virkelig drøj i brug! Det er vist noget nær det længeste kærlighedsforhold, jeg nogensinde har haft til 1 produkt.

Max Factor Creme Puff 13 Nouveau Beige
Fact: Jeg er ikke typen, der bruger foundation til hverdag. Til gengæld gør jeg et virkeligt stort nummer ud af min hudpleje-rutine, så jeg ikke behøver alt for meget dækning! Jeg tror frem for alt på det naturlige – og at fremhæve de gode sider af mig selv. Den her pudder er ligeledes fast inventar, og jeg har dog en tendens til at vælge den en halv tone mørkere end min egen. Det har sine fordele ;)