Photo 04-09-13 08.38.15

Morgen er den bedste tid på dagen for mig. Alt er stille og roligt, og jeg nyder at sidde stille og bare lade op til dagen – hvad end den må bringe!
Der var engang hvor jeg uden problemer kunne starte dagen på ½L Coca-cola (eller faktisk helst skulle starte dagen på den måde!). Yikes… godt de dage er forbi! Jeg er dog ikke en morgenmads-person, men koffein kan jeg dog ikke undvære. Og jeg må indrømme at jeg har måtte tage et laaaangt tilløb til den dér meget kontroversielle og utraditionelle kaffe med æggemælk! Det lyder ulækkert. Kaffe, kokosolie og æg. Og meget hardcore. Den er dog virkelig, virkelig, virkelig god! Min udgave med kaffe er fra Janes bog som jeg købte for nylig. Til trods for at jeg synes jeg havde det ganske udmærket med at surfe opskrifter på nettet, valgte jeg dog alligevel at købe den – og den er nu min bibel! Bestemt anbefalelsesværdig! Og jeg glæder mig absurd meget til at hendes anden bog udkommer!

Er man ikke til kaffe-udgaven kan den også laves i en kakao-version – og der er Xenia’s udgave(r) genial(e)!

Mit øvrige morgen-fix består desuden af multi-vitaminer (…bare fordi!) og Silica (gammel ven, og anbefaling fra min frisør). Senere i denne uge bliver der desuden også tilføjet Cod liver oil og en keton måler. Og tilsammen udgør det jo en perfekt morgen sammen med at bladre efter opskrifter i bogen og på nettet, samt nyheds- og bloglæsning :-)

Kan I have en rigtig dejlig dag derude!