LCHF-broed_blondiemoments
Hvis I kunne se mig nu, ville I opdage at jeg sidder og små-griner lidt :P Hvor appetitligt er det lige at se min æggemad her midt formiddag?! XD XD
Til de sarte; undskyld. Men min sans for humor er lidt… nordjysk. Til jer øvrige: laugh it out :P
Der er dog en mening med galskaben! Og æggemaden! Selvom jeg H-A-D-E-R madbilleder. Hul i om det er instagram, facebook eller blogs. Sorry – jeg vil skide på, hvilken slags hjemmelavet øko-muesli I gnaver i jer hver eneste f-ing morgen.

Her er til gengæld noget banebrydende, til alle LCHF’ere derude. Og noget, som er meget meget nemmere end stenalderbrødet! De fleste mennesker fatter ikke at sætte pris på dét at gå hen i køleskabet, og tage en skive brød med pålæg, når I er sultne. Sådan lever jeg jo ikke – og det er fuldkommen af eget valg! På 3. år nu faktisk. Men vor herre til shetlandspony, hvor jeg savner BRØD! Gudskelov findes der erstatninger for dette – og jeg fatter simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke har delt den her geni-streg med jer før! Note; opskriften er ikke en jeg har opfundet. Jeg faldt over den en dag på en af de mange LCHF-grupper, jeg er medlem af, på facebook. Og jeg har ingen anelse om, hvem det var der postede den – men indtil jeg får opsnuset vedkommende, så skal du vide at der er en god flok high-fives på vej i din retning, dit geni! Opskriften er lidt spøjs, men smagen og konsistensen er… himmelsk!
Den dag jeg tog billedet, var jeg bare sindsygt sugen på en æggemad! Men brødet fungerer med alt :D

LCHF – ægget ostebrød

4 æg
4 spsk. mayonnaise (Hellmans, hvis du ikke laver din egen)
120g. revet ost
Krydderier efter egen smag

Blendes til en flydende masse, og hældes ud på en bageplade. Bages i 20 min på 200 grader varmluft.
Når brødet er kølet af, skærer jeg det i passende skiver med en pizza-slicer, og opbevarer ‘skiverne’ i en beholder i køleskabet :-)
That’s it! :D