camera_chain_blondiemoments

Lens cap protector | Gun-metal bag chain

Jeg skal til konfirmation i denne måned. Den eneste i år. Og det er en vigtig én af slagsen, for det er en pige, som står os meget nært :-) Og jeg har fået den ydmyge fornøjelse, at forevige hendes dag! Hvilket jeg stadig high-fiver mig selv rent mentalt for.

Mit outfit er klar – nu kom turen altser så til at få støvet spejlrefleks-banditten af! Jeg er nærmest gået helt fra at bruge det. Indrømmet. Normalt, når jeg tager billeder til bloggen eller Instagram, bruger jeg simpelthen bare min iPhone! Vi er jo så langt fremme i skoene efterhånden, at telefonen jo nærmest har erstattet The good ole’ fashion One. Og kvaliteten er jo ganske udmærket. Ellers kan man jo heldigvis bare redigere livet ud af problemstillingen XD
Lige netop denne dag, skal dog stå knivskarpt! Så ingen springen over hvor gærdet er lavest! Punktum.

Desværre tabte jeg min lens cap dengang (for 3 år siden!) jeg tog billeder af Walter, og ikke nok med dét skulle jeg absolut også lige træde på lortet, da det røg ned i noget meget langt græs. Knæk – og så var den dims destrueret. Besøgte for nyligt en fotoforretning, for at finde ud af om en ny lens cap kunne skaffes. Det kunne den så godt – til 150kr! No. Thank. You.
Ebay er igen min redning. Og en ny cap blev min for sølle 10kr! Besluttede ca. samtidig, at jeg var træt af dén der åndssvage rem der fulgte med kameraet, og har derfor opgraderet med en taske-rem. I gun-metal, og på 100cm. Til 19kr. Ok, kæden larmer lidt, men det ser så meget bedre ud med dén, end standardudstyret!

Jeg er svært stolt af mig selv for min ny-tænkning XD Tippet er hermed givet videre til jer, og jeg er sikker på at konfirmationen bliver årets bedste! Uden sammenligning ;-)