Billederne er taget i al hast en sen eftermiddag et kvarter i dinner-time, og er derfor i elendig kvalitet. Men ikke desto mindre, er dét hvad jeg har at arbejde med, i disse tider… dagene er korte, jeg har 3 kvarters kørsel hjem fra job (vi er jo blevet lukket ud af nordjylland igen), lyset svigter :(
Men det skal nu ikke holde mig tilbage alligevel :) For til trods for mørke dage, så er det nu så hyggeligt at sidde og fiddle med noget frou-frou i disse dage – specielt macramé. Og da jeg manglede et gardin til kontoret, tog pokker ved mig, og jeg meddelte straks ham den pæne at han ikke behøvede at kikke efter muligheder – jeg ville lave et selv! So I did. Og det var faktisk nemt. For yderligere at understrege boho-stilen, valgte jeg at tilføje et par fjer. Hvorfor ikke?! :D

Kontoret er langt fra færdigt – vinduesrammerne skal males i hele huset, og jeg er ved at pejle mig frem til et passende reol-system som passer til vores behov, men vi er helt sikkert på rette spor :)

Og jeg skal nok vende tilbage med lidt mere macramé – og mere om hvilke materialer jeg bruger m.v! :D