Photo 27-05-14 11.40.10

Det er yderst sjældent at jeg snacker nu om dage. Men når trangen melder sig, vender jeg mig som regel imod noget ‘cheesy’. Ostechips er min favorit, men den er altser gået hen og er blevet lidt kedelig i længden! Jeg har jo også før lavet zucchini-fries og vanilla-fudge-toffees, men igen – det er altser osten jeg craver! Jeg faldt over denne opskrift i aftes, da jeg sad og browsede rundt, og kunne simpelthen ikke dy mig for at prøve dem! OMG – sprøde (pga. kokosfibermelet – kokossmagen er der dog ikke i det færdige resultat!), cheesy og fulde af smør! Og helt bestemt anbefalelses-værdige! Desuden tog de kun 20 min at lave – så er aften-snacken i hus :-)

Opskrift:
9 stk.

60g. smør – smeltet og let afkølet
45g. kokosfibermel (jeg bruger den fra Urtekram)
4 æg
1/4 tsk. salt
1/4 tsk. bagepulver
1/4 tsk. hvidløgspulver
100+g. revet, rød cheddar (jeg bruge 128g.)

Forvarm ovnen til 225 grader – alm. ovn.
Pisk æg, smeltet smør, salt og hvidløgspulver sammen til en ensartet masse.
Tilsæt kokosfibermel og pisk indtil der ingen klumper er tilbage.
Vend revet cheddar i blandingen.
Placer ca. 1,5 spsk af blandingen på en bageplade med bagepapir, eller i smurte muffinforme. Jeg brugte muffinforme.
Bag i ca. 15 min i ovn, eller til de er let gyldne.
Tag dem ud af ovnen, og lad dem afkøle i 10-15 min. Sørg for at de er helt afkølede inden de serveres, eller stilles til opbevaring (i køleskab), ellers mister de den sprøde overflade!

Næringsindhold pr. stk:
Kcal: 147 Kulhydrat: 1 Fiber: 2 Fedt: 12 Protein: 7

(Bemærk at der kun er 1 net carb pr. biscuit! I love that :D)