1). Dennis bad mig “tømme hovedet”, og lave en liste over de projekter som jeg har planlagt her i huset – alright darling – her er 8 sider! :)
2). Påsken gik med familiebesøg fra Fyn. Nu corona har sluppet sit tag, kunne Dennis’ søster og nevø endelig komme til Nordjylland – så hele den lille familie blev samlet i vores have til hygge og snobrød :)
3). Imens sprang mine første tulipaner ud!

4). Vi har været i gang med at rive det store garderobeskab ned i soveværelset – placeringen af sengen var helt forkert, så den måtte flyttes, og derfor måtte skabene lade livet! Som altid dukker der små overraskelser op fra fortiden, når man fjerner noget her i huset – og beskeden på væggen er nok 30 år gammel :) Soveværelset skal selvfølgelig istandsættes, so I’ve got my work cut out for me!
5). Allerede dagen efter var jeg ovre i “Udlejningsgaden” for at hjælpe et vennepar med at istandsætte deres udlejningshus – ligesom os, har de også et udlejningshus, som ligger næsten op ad vores :D
6). I mens jeg var ovre og male og rengøre, blev vores indkørsel brækket op – vi har her i byen gang i et omfattende byplanlægningsprojekt i form af separatkloakering, og nu er turen kommet til vores gade! Sand, støv og larm er lidt et issue under sådan en omgang, og parkering er virkelig blevet en udfordring! Men arbejderne herude er så åndsvagt flinke, at det næsten opvejer alt – og for en lille mængde mammon til ‘kagekassen’ ville de oveni købet gerne fjerne ‘Berlinmuren’ som vi havde i forhaven fra tidligere tider, og som har plaget os altid! På en halv time var den fjernet, og da jeg kom hjem, lå der 2 kæmpe beton-elementer på vejen – de blev heldigvis også fjernet af de søde folk – og vi har nu også fået separatkloakeret ved huset her i samme ombæring :D Done & done!

7). Fra den ene yderlighed til den anden – dagen efter kørte jeg til Aalborg, for at hjælpe min mor. På samme tur havde jeg bestilt planter til drivhuset til både mig selv og svigermor – gudskelov var de bestilt aftenen før, så jeg kunne køre direkte i Plantorama og afhente dem! De blev alle plantet samme aften, da jeg lige havde 1 time i overskud…
8). Apropos overskud… så er det altser en mangelvare i øjeblikket. Det må jeg blankt erkende! Bare disse 8 dage, har tæret enormt meget på energikontoen. Underligt nok fik jeg et ret løjerligt spørgsmål, fra en person som kender mig ret godt efterhånden, midt i forløbet; om jeg egentlig har ADHD, siden der altid er fuld fart på mig? Jeg blev fuldkommen betuttet over spørgsmålet! For det har jeg ikke! Overhovedet! Det blev fastslået for mange år siden. Men jeg kan godt se, at mit aktivitetsniveau måske kunne give anledning til at tro det, men der er ingen bokstaver på mig. Jeg har bare taget en beslutning om, at jeg vil have noget fornuftigt ud af dagene hvor jeg går ledig. Men jeg kan også brænde ud… og det er desværre nok det som er sket – så jeg har været nødsaget til at trække stikket, og i stedet fokusere lidt på mig selv.
9). Siden jeg trak stikket i fredags, har jeg haft tid til at være mere hjemme og hygge med kattene – Manse har det fortsat godt her i huset, til trods for at hans ansøgning til at blive optaget i flokken, stadig er under behandling :D Men Jeg ser en lille-bitte fremgang hver eneste dag – og han er altser en glad lille fyr!

10). Udbrændthed giver anledning til at indtage fosterstilling på sofaen, og gøre som Preben her – men det overgiver jeg mig ikke til! Men det er altser charmerende, når hun sover i de underligste stillinger!
11). …istedet gør jeg som naboens kat, og hygger mig i ‘sommerhuset’ (drivhuset) og nusser i haven! Må indrømme at jeg sammenlagt bruger 1 time hver dag på at sidde i en god stol i drivhuset, og bare stirrer ud i luften… fordi det er rart!
12). I går brød jeg dog mine pricipper til fordel for denne lille vatrondel <3 Hans 'mor' (min svigermor) var til konfirmation hele dagen, så det gav jo anledning til en luftetur på stranden med Fido <3