Hmmm… det sk*de kontor! :D Igen, ja!
Først blev det ryddet op, og faktisk gjort til et kontor. Så malede jeg det hele med den famøse ‘Dusty mint’. Så kom der et DIY macramé gardin op, så installerede vi et nyt reol-system, så flyttede der en and ind, så malede jeg samtlige vindueskarme i hele huset hvide – og så stod det hele lidt stille igen derinde.

Det var ellers ikke planen, at jeg skulle gøre noget ved kontoret lige nu (selvom det ganske vist står på min 2022-liste). For jeg har faktisk lige haft gang i et mastodont-projekt i form af at male hele stuen, og istandsætte hele pejsestuen! Men det vender vi lige tilbage til, i en anden post!.
Men så ville det sig således, at mine planer for mandagen i sidste uge blev spoleret af dårligt vejr. Og jeg ikke anede hvad jeg så skulle give mig til. Og jeg tror helt ærligt at jeg fik en form for en hjerneblødning, for lige pludselig tog pokker ved mig, så så var jeg i sving igen med malerkosten – på kontoret!

Faktisk så jeg mig gal på loftet herinde. Som med alt andet her i huset; træfarvet. Og endnu urørt. Og jeg havde en rest træ-maling i overskud. Giftig kombination for mit rastløse legeme. Og nårh ja, nu havde jeg jo klattet væggene til da jeg malede loftet – så kunne væggene ligeså godt få en omgang også! For jeg havde jo en helt masse tilbage af ‘Fabrikk’ som jeg havde brugt i kælderen. Og nu jeg var i gang, ville jeg jo også gerne have udskiftet den dér træfarvede bordplade, med én jeg havde spottet i Jem&Fix i beton-look. Og så kunne jeg også lige få reduceret størrelsen på dén dims, som holder computer-kabinettet. Og fodlisterne skulle jo alligevel også males hvide i samme ombæring! Væggen ser lidt tom ud i det ene hjørne?! Jamen jeg har jo dén dér farveprøve med ‘Aroma’ som jeg ikke aner hvad jeg skal stille op med – på med den! Og sådan gik det slag-i-slag. Jeg tog endda min mand med i Ikea for første gang i jeg-ved-ikke-hvor-lang-tid for at anskaffe en ny loftlampe – en platon. Fordi jeg ikke gider at havde noget ‘dinglede’ i loftet. Og vi skulle også lige omkring efter et rigtigt plissé-gardin, så det i det mindste matcher resten af husets vinduer. Og nu jeg var i gang, fik jeg også ryddet gevaldigt ud på reolen, og i vindueskarmen – for dét dér brocante viste sig jo ikke at være mig alligevel!

Jeg kan forsikre jer om, at det hele gik så stærkt, at det ikke engang er gået op for mig selv endnu! Jeg får nærmest et chok hver gang jeg kommer ind på kontoret og opdager, hvad jeg har haft gang i :D Jeg er desuden ved at få mig lidt af et ry her i byen… som ‘hende med ild i måsen, der maler konstant’ :X

Det have været en hjerneblødning, folkens.

PS: Bacon-farvet hjørne – det var sådan jeg solgte farven til Dennis ;)