When you know, you know, you know?
Well, måske. Jeg troede ikke det fandtes. Men det gør det altser. Ægte, ubetinget kærlighed. Og det er hvad vi har fundet, Dennis og jeg.

D. 22-02-22 blev vi viet på Brønderslev Rådhus. Kl. 09.15 om formiddagen. Uden at nogen vidste det.
Det var skam planlagt! Helt fra sidste sommer. Ligeledes var det med fuld overlæg, at ingen skulle vide det. Vi gider ikke rigtig alt dét dér ‘blæsen op’. Det har vi rigeligt af her i Hirtshals. Blæst, that be. Så en privat vielse, helt i fred og ro! Og en fotograf til at forevige det hele i Rhododendron Parken bagefter.
Kaffe og æblekage hos min mor bagefter, og derefter kaffe og fastelavnsboller hos Dennis’ mor. Og pizza til aftensmad! I kid you not – det var det eneste jeg havde lyst til på min bryllupsdag; pizza og champagne – og benene op i sofaen! Vi havde en pragtfuld dag! <3

Og bedst af alt; jeg har giftet mig med det bedste menneske jeg nogensinde har mødt, min bedste ven, og min klippe – det er et absolut privilegium nu at kunne kalde Dennis for min mand <3 Og jeg, Fru. Thordsen :)