Hej Januar, hej 2022! Så blev du skudt i gang – og jeg må indrømme, at jeg har set frem til dette. Jul og Nytår er bag os – og hverdagen har meldt sin ankomst. Hvilken glædelig tid! Det siges jo at januar er årets mørkeste måned… men jeg synes allerede, at jeg kan fornemme noget forår er ved at nærme sig?! Eller er det bare optimismen som lyser alting lidt op?! I hvert fald arbejder jeg stadig på, at få ‘udryddet’ julens små glæder – i dette tilfælde varm æblemost og en rest juleslik i går aftes! Den varme æblemost er dog en tilbagevendende favorit her i kulden; det er såmænd bare æblemost, af god kvalitet, som opvarmes langsomt med kanel og stjerneanis :)

Hvad enten det er det ene eller andet, så har jeg/vi allerede haft travlt i kulissen;

  • Vi fik 3. vaccinestik dagen før nytår, og denne gang gik jeg smertefrit igennem – selv ‘buzz lightyear’-armen fortog sig i løbet af 36 timer, hvilket er forunderligt, taget i betragtning af, at jeg lå syg i hhv. 2 og 3 dage, efter 1. og 2. stik. Denne gang; nothing! Dennis er og bliver upåvirket. Altid.
  • Jeg har udsalgs-shoppet lidt – men primært undertøj, da jeg var ved at begynde at mangle lidt. Skønt at kunne få fyldt skuffen op til den halve pris! Jeg favoriserer især denne model øverst, og disse og disse nederst ;) Så fik vi lissom dét på plads! Literally!
  • Vandmålere er aflæst og indberettet fra både villaen og udlejningshuset. Booooring, I know! Men vigtigt!
  • Kategorierne på bloggen har fået et lille ansigtsløft! Jeg har valgt at opdele mine projekter i 2 kategorier nu: DIY til de lidt nemme og let-benede projekter, og Istandsættelse til de mere (værktøjs-)tunge projekter. De findes nu i menuen øverst på siden :D
  • Apropos projekter – så er jeg ligeledes godt på vej med både soveværelset og kælder gangen – faktisk er jeg på nuværende tidspunkt så langt i det, at kældergangen lige straks står færdig! Hvilket jeg selv er fuldkommen flabbergasted over – for jeg havde beregnet langt mere tid til netop dén afdeling. Men status pt. er, at loftet og vægge er malet færdige – gulvtæppet er fjernet – alle døre er malet 1. gang. Så nu mangler jeg ‘bare’ at male dørene 2. gang, samt resten af fodlisterne. Og oprydning og rengøring. Men det er jo en gentagende process. Billede af kældergangen her til morgen, kan ses lige under denne liste.
  • I soveværelset mangler jeg stadig at spartle noget væg, og en masse malearbejde – dét projekt bliver så det, som kommer til at trække lidt ud, men det er faktisk okay :)
  • …og så har jeg faktisk også allerede shoppet lidt til den kommende sæson i drivhuset. Og bestemt mig for et nyt farvetema :)

Weekenden skal bruges… well… produktivt! Det er Dennis’ fri-weekend, så jeg skal lige udnytte hans mod og arbejdskraft oppe i højden – loftet i trappegangen skal nemlig også males! Og jeg skal bare spartle væg og huller… og få indhentet og afviklet et par hængepartier foran skærmen :)

Kan I have en dejlig weekend :)