1/ STATESIDE pencilskirt | 2/ DKNY ‘Marcy’ taske | 3/ SAM EDELMAN ‘Tova’ slip-ins | 4/ KENNETH JAY LANE øreringe | 5/ SHASHI ørestikker | 6/ SHASHI hoops | 7/ IRIS & INK ‘Jada’ pumps

Til trods for at sidste post hed ‘Ferietid’, så er der faktisk ikke meget couch-potato over mig lige i tiden. Jo bevares – vi tog en tur til Thorupstrand (ja – den fra TV) sidste weekend (i blæsevejr) for at samle spændende sten og få én på ‘opleveren’, men det skyldes primært målet om, at få Dennis’ søn mere ud i frisk luft – og væk fra den infame playstation som han fik sidste år i fødselsdagsgave… kender I ikk det?! Manner, de unge mennesker elsker deres skærmtid! Not gonna happen here, junior! :D Så når han er her hver 2. weekend, så er der frisk luft på programmet – en hel dag!

Sideløbende med håbløs jobsøgning, telefonmøder og alm. hverdagsgøremål, har jeg desuden været i gang med gennemgribende oprydning og sortering. Det er sådan en årlig ting jeg har – og typisk omkring min fødselsdag… dog i år kan jeg godt mærke, at det er lidt anderledes… post-flytning og alt det der :) Ændringer har dog været en tema længe. Faktisk allerede i december, gik jeg til min frisør og startede 1. fase – den pink farve skulle ud af håret. Først og fremmest fordi jeg stod og skulle finde nyt job, så et mere frisk og voksent udseende ville nok være på sin plads. Så efter 6 år med pink Elumen i håret, fik jeg dermed en brun bund i stedet. Og cuttet 10 cm af længden. Mindre opsigtsvækkende, og meget meget tilfredsstillende! Fase 2 skete sidste lørdag. Jeg fjernede min monroe-piercing (den ved læben) og ryddede mine ører for øreringe, på nær min tragus. Det lyder enkelt, men det var faktisk temmelig stort for mig! 16 år med lille diskret titanium-glimtende sten i læben – og det krævede dælme også en hel dag og hjælp fra Dennis at få skidtet vristet fri med to spidstænger! Og aldrig i mit liv, har jeg følt mig så nøgen :D Men det var på tide. Jeg er lige fyldt 37 for pokker… jeg kan ikke blive ved med at gemme mig bag fjollede piercinger, og tro at det stadig er moderne. Til trods for, at jeg havde lovet mig selv (og alle andre) at den skulle ud når jeg blev 40. Sådan en effekt har alder åbenbart på én… der følger klarsyn med :)

Bulldozeningen af øreringe, åbnede pludselig helt nye muligheder – jeg har i flere år bare haft nogle bestemte øreringe i 24/7, men nu blev det jo pludselig muligt at skifte både stil og farve! Så jeg røg omgående ind og bestilte 2 sæt nye øreringe (nr. 4 & 5 på øverste billede). Og mens jeg ventede på at de skulle ankomme, kunne jeg jo passende gå i gang med en omfattende oprydning i mine smykker! Sådan gik det også med mit tøj og tasker – der er blevet ryddet op, sorteret og givet væk til genbrug. Jeg har endda haft godt held med at sælge nogle enkelte pieces, og har faktisk ikke købt tøj siden sidste sommer. I oktober valgte jeg dog at investere i denne vinterfrakke fra DKNY som derfor har været min tro følgesvend hele vinteren – her er KOLDT i Hirtshals! :D

Med oprydning i garderoben, kom også klarsyn om, hvad jeg manglede. En praktisk taske i passende størrelse til hverdag. Fandt DKNY-tasken (nr. 2 på billede) og puttede lige et par ekstra øreringe i kurven (nr. 6 på billede), nu jeg alligevel havde lurepasset på dem siden første køb. Tasken var ganske vist ‘second choice’ da jeg egentlig havde en lidt billigere model fra samme mærke på min wishlist, men valgte at tage denne alligevel, da den i min optik bare checkede alle bokse på min liste!

Da turen kom til sko-sortering, gik der en prås op for mig – på den hårde måde! Jeg kan ikke længere passe en str. 36. Jeg ved ikke hvad det er, om det er aldersbetinget, eller hvad søren det er, men jeg har hørt om fænomenet før! At nogle kvinders fødder simpelthen stadig vokser! Jeg har ikke taget (særligt meget) på, eller født børn, men det kan måske være noget væskeophobning, sæsonbetinget eller hvad ved jeg… en ting er sikker: jeg er en straight up str. 37. Tiden med at kunne klemme sig ned i en 36 er slut. So be it. 2 par stiletter fra øverste hylde røg til salg. 2 andre par røg til genbrug, og 1 par røg ud. Så var det at jeg opdagede, at jeg ikke har en praktisk hverdags-sandal lige til at hoppe i… så sagen var lissom afgjort, da jeg var inde og kikke på Sam Edelman som jeg favoriserer (nr. 3 på billede). Denne gang røg der også en pencil-skirt (nr. 1) med i kurven – sådan én har jeg altid gerne ville prøve! :D Fredag var ‘opsamlingsdag’ for garderoben – hvor jeg sammenligner key-items og gør status over, hvordan de enkelte pieces kan sættes sammen og bruges på kryds & tværs, i forskellige anledninger. Mit primære fokus i øjeblikket er ‘work-situation’ og fritid (jeg ser virkelig frem til genåbning af Aalborg Storcenter og Metropol! Mangler at kunne strolle rundt sådan et sted!). Vent – mangler jeg ikke et par pumps, som passer både til et par jeans og nederdel? Jo da! Var de dér Jada-læderpumps fra Iris & Ink ikke godt nok okay billige? Jo de var da så! Og en bloch-heel er jo også yderst komfortabel, dem måtte jeg jo også lige bestille!

For HULAN Charlotte! Du har nu bestilt varer 4 gange i træk – dvs. at der ankommer pakker 3 pakker i næste uge, med en fragtpris på hver 13 euro – hvilket betyder 96kr pr pakke, eller med andre ord; næsten 400kr bare i fragt!

Moralen med denne post? I shall inform you!
Oprydning er en skøn ting! men man er nødsaget til at gå systematisk til værks, og ikke lade sig rive med af umiddelbare mangler. Forstået på denne måde: ryd ud, sorter, og gør status, når alt er ordnet! ;)
Den kvikke læser (hvilket I jo allesammen er!) har jo på nuværende tidspunkt bemærket, at alt jeg køber er fra en bestemt site – fordi jeg fokuserer på kvalitet og at investere i pieces jeg kan bruge (og være glad for!) i flere år frem. Det er min erfaring at jeg bare er mere glad for de enkelte ting på denne måde, og da jeg kender min stil og ved hvordan jeg kan kombinere de enkelte ting med alt øvrigt jeg har. Så er jeg såmænd fløjtende ligeglad med, hvilket mærke det kommer fra, samt om det er ‘so last season’. Jeg skal med det samme indskyde, at alle jeans og tees jeg køber, altid er fra H&M ;)
Og på Theoutnet er man nød til at være lidt vaks, hvis man har forelsket sig i et bestemt piece – det går stærkt derinde, og tingene er hurtigt udsolgt, og kommer ikke igen! Med mindre nogen returnerer, men det skal man ikke sætte sin lid til. Men dette var en bommert af format. Jeg kan efterfølgende se, at alle items jeg har bestilt, stadig er tilgængelige derinde – også i mine størrelser. Øv for en bommert – fragtpriserne er de dyre lærepenge ;)

Men det var rart at få ryddet op – det er ikke bar visuelt tilfredsstillende, men i høj grad ligeledes mentalt! Jeg har holdt fast i visse ting, af årsager som jeg nu har givet mig selv lov til at give slip på, og dermed komme videre – det føles så rart <3 Og jeg ved at jeg bliver helt åndssvagt glad i låget når de nye pieces ankommer - jeg glæder mig så meget til at eksperimentere med den nye udgave af mig ;)