vita_conia_blondiemoments

Jeg må ærligt erkende, at glæden var stor da Bekko kontaktede mig i sidste uge, og spurgte om et samarbejde. Jeg har længe gerne ville beskæftige mig mere med interiør på bloggen, da det (surprise!) optager mig en del! Og dét at det faktisk er et nordjysk firma, gør jo heller ikke ligefrem sagen værre ;-) Jo-jo, vi kommer vidt omkring her :-)

Det tog mig dog heller ikke længe, at bestemme mig for hvad jeg ville. Inspirationen kom hurtigt i gang, og jeg bestemte mig for at give husets absolut kedeligste sted en overhaling; nemlig min trappe! Det lyder umiddelbart ikke voldsomt ophidsende, og det er stedet heller ikke lige p.t. Faktisk er det bare en trappe og en lille gang, der forbinder gæsteværelset og døren ind til den ‘store afdeling’ på 1. salen. Det er her Conia-pendlen fra Vita kommer ind i billedet :D Og jeg glæder mig absurd meget til at komme i gang! For nej – jeg har ikke en dyt at vise jer endnu. Men 1. step er taget; nemlig valget af lampe, som skal være fokus-området i… ja… området :D

Danske Vita er en favorit hos mig! Den kvikke læser (eller instagrammer) er nok allerede klar over det, da jeg allerede har Silvia hængende over mit spisebord. Conia var faktisk også en kandidat til netop spisepladsen, men jeg bestemte mig for Silvia da den er en anelse mindre – men stadig lige så gude-skøn at se på!

vita_silvia_blondiemoments

Hvis I selv får lyst til at kigge nærmere på pendlerne fra VITA, kan I finde Conia her og Silvia her… (pssst! se dem lige i sort/guld-kombinationerne! TDF!) og jeg kan vist godt afsløre at jeg også er ret lun på Eos, som vældigt gerne må flytte ind i mit soveværelse! Wauw, blev der sagt!

Jeg vender stærkt tilbage med updates på trappe-projektet på et senere tidspunkt :D