Headphone_Desk_Display_blondiemoments

Jeg forvildede mig ind i Humac for et par uger siden… egentlig for at lede efter en længere udgave af lader til hhv. min iphone (5S) og ipad (2) som selv-fucking-følgelig ikke har samme stik!! Blev først og fremmest lidt sky over priserne på den slags. 250kr? No. Thank you. Ekspedienterne var dog virkelig søde – og vældigt snakkesalige, så kunne jo godt lige overtales til at gå hen og kramme en Mac, og se nærmere på en Marshall-højtaler. Altser, det gider man jo altid godt, ikke? I farten spottede mine øjne dog noget lidt andet, som ikke var til salg. Holdere til hovedtelefoner.

Måtte jo hjem og scanne ebay. For det er jo dér, den slags findes! Og ganske rigtigt. 2 uger senere, og 28kr (!!) fattigere, kom den her akrylsag. Jamen det er jo smart, for pokker! Har I nogensinde tænkt over, hvor i lægger jeres hovedtelefoner fra jer?! I did not, indtil jeg fik et par hvide trådløse. Just saying…
Den fåes lige her! I flere farver.

Og (selvfølgelig!) kunne ebay også hjælpe mig med en billigere lader. Lige her med lille stik, og lige her med den brede udgave. Selvfølgelig.