design_letters_tray_blondiemoments

Må erkende at jeg blev en anelse lun i kinderne i går, da mor og jeg stod i Sallings bolig-afdeling og eyeballede den her smukke sag! Vi har jo en fælles passion for alt pænt. Især interiør. Og parfume. Og blomster. Denne gang var ingen undtagelse! Vi tager nu ofte en tur til Aalborg sammen, for at shoppe, ose og snakke. Masser af snak! Og mor/datter-tid. Jeg elsker det. Og vi ender altid det samme sted; Salling. Af to årsager: deres café og deres boligafdeling på 3. sal XD

Jeg har altid været fan af Design Letters, men utroligt nok har jeg aldrig ejet noget derfra! Enkeltheden i deres design, kombineret med udvalget af produkter, er fuldkommen overvældende! Og jeg har igen og igen beundret de smukke billeder der hver dag ruller igennem mit feed på Instagram, med alt hvad folk ejer fra DL. Især de flotte kombinationer og opstillinger. Brugbart, pænt, minimalistisk – men også pricey.

“Mor, jeg skal altser lige over og røre ved det fad dér igen, inden vi går ned og får kaffe!” pippede jeg til bemeldte persona, da vi var lusket over i HAY-afdelingen, på efterhånden meget ømme fødder. Mor lo bare af mig, og luntede med. Min begejstring var dog åbenbart til at måle på mor-antennerne, for hun endte med at proppe 349,- ned i min lomme, og insistere på at give mig fadet.

Det står nu på mit vanity og ser endnu mere pænt ud, end i butikken i går. Den sarte pudder-rosa nuance passer p-e-r-f-e-k-t derinde! Jeg må overgive mig. Og erkende at det er hver en krone værd!

Det fåes for øvrigt lige her – i 3 størrelser, og flere farver :-)