“Practice what you preach…” Hmph. Der gik en prås op for mig, siden vi sidst talte om mit væg-dilemma. Specielt rettet mod væggen i min baggang/bootroom (jeg elsker det ord!). Det var som om det var for tomt. Og pæonen ikke rigtig passede ind lige dér. Så den blev flyttet, og jeg investerede i en Walton Ford-model, som passende godt ind i det jagt-tema jeg havde visualiseret for baggangen. Dén del vender vi tilbage til på et senere tidspunkt.

Resten er pretty much sammensat ud fra tilfældigheder: katte-billedet har Bendtsens onkel malet, og det har stået i et hjørne af stuen i evigheder, uden nogensinde at være kommet til sin ret. Og bull-plakaten er en gammel kending fra mit køkken, som er blevet skiftet ud. Tegningerne havde jeg in mente da de har hængt i Jakobs butik i en evighed – så jeg tog ned og købte dem. Hvad jeg senere fandt ud af var, at motiverne for det første repræsenterer præcist det dyreliv, som florer udenfor matriklen her: fasaner, ræve og rådyr. Det gik overhovedet ikke op for mig, før jeg fik dem hjem, og fik dem hængt op. Ydermere gik der endnu en prås op for mig – og jeg måtte sende en rar tanke til Jakob, da jeg havde mugget lidt over prisen for billederne i butikken… det viste sig jo, at det praktisk talt er 3 stykker historie, jeg pludselig havde hængene på væggen?!

“Originaltegning af L. Ragn Jensen til Dansk jagttidenes julenummer 1966” læste jeg pludselig, da jeg fik hængt det sidste billede af rådyrene op… og det fortsatte: Ræven fra 1963 og fasan-motivet fra 1970. De blev ellers hængt op i sådan en fart, at jeg ikke engang gad skifte rammerne på daværende tidspunkt. Til trods for at de lige akkurat hænger sammen med den sidste rest af gammel tape. Charlotte, du er et skarn! :D

Well-well, væggen i baggangen er nu fyldt – og jeg har tænkt mig at fylde væggen ovenover. Og jagten er skudt i gang med at finde motiver/plakater/malerier til det formål. Selv jeg er spændt på, hvad jeg ender op med :D
Indtil da, er baggangen 98% komplet… jeg mangler bare lige én lille ting, før jeg kan erklære den for færdig… :D