Efter jeg opdagede glæden ved genbrugsforretninger og essensen i “Bric-à-brac”-mentaliteten, har jeg (…indrømmet!) fået akkumuleret en del ting og dimser. På under et år, gik jeg fra minimalist til maximalist. Tilfælde? Måske. Jeg har ting overalt, og alt sammen har en eller anden form for betydning eller affektionsværdi for mig, og alt er stort set fundet på bric-à-brac-hunts. Jeg hader en tom plads! Og mest af alt hader jeg tomme vægge! Alt for klinisk til min smag, og noget må jo opveje den stigende samling af kuriositeter som jeg konstant går og finder. Jeg er ikke til antikke malerier eller billeder, men det eneste jeg faktisk nu om stunder køber fra ny er posters. Jeg har ligeledes akkumuleret en del af den slags, men jeg har det med plakater som jeg har det med planter; der er altid plads til én til!

Derfor blev jeg ovenud begejstret, da en mail pludselig dumpede ind i min inbox fra Poster Store, som gerne ville lave et samarbejde med mig – og som gav anledning til at få nogle billeder op og hænge, hvor jeg længe havde tænkt det: Baggangen fik et indbydende indtryk med et billede af min yndlingsblomst, pæoner – som jeg desuden dyrker i haven! (billede #1), det tomme mørke hjørne i stuen blev frisket op med endnu et par blomster (billede #2), det sorte felt på væggen i min spisestue blev gevaldigt opgraderet med et billede jeg længe har ønsket mig (#3), og en tom væg, ligeledes i spisestuen, fik et indtryk af et vindue (#4 & #5), begge hylder i køkkenet fik et opmuntrende citat og et parisisk feel (#6 & #7), og endelig blev væggen på mit hjemmekontor fyldt (- til randen! -) med inspirerende grafik og fotografi (#8), så min DIY-opslagstavle ikke længere er helt solo. Rammerne er desuden også fra Poster Store, og er i sort metal – undtagen køkken-plakaterne, som har fået guldrammer! Jeg er fuldkommen over the moon, og kan slet ikke lade være med at trække på smilebåndet, hver gang jeg kigger rundt i mit hjem <3

Trænger jeres vægge også til en opfriskning??
Poster Store har været så venlig at lade mig forære jer 30% rabat på jeres bestilling med koden “charleigh30