Photo 23-02-2016 10.50.11

Jeg har taget 2 drastiske beslutninger på fitness-fronten:

1). Jeg har opsagt mit medlemskab i fitnesscenteret.
2). Jeg har indrettet mit eget mini-gym. I huset!

Det var en anelse angstprovokerende, at sidde dér og trykke ‘afmeld’ til hele min sundhedssfære og kilde til velvære. Men på den anden side var jeg også lidt træt af det hele. For centeret er meget lille – dvs. meget få maskiner, og temmelig lang ventetid. Transport var også et issue. Og tid. Og jeg gider altser ikke altid være den, der tager mig til takke med en drøn-kedelig motionscykel, fordi nogen er sprunget på cross-traineren før mig! Så spidse albuer har jeg heller ikke. At jeg gad skubbe dem af maskinerne. Men jeg hader virkelig motionscykler! Og lyden af bodybuilderne. Eller Buzz-Lightyear-typerne, som jeg ynder at kalde dem. Hvorfor skal der altid være lyd på, når de løfter et eller andet?! Slap nu af mand, det er bare en flaske vand! Har sgu aldrig turde bevæge mig ned i den afdeling alligevel. Er seriøst bange for at de kaster bananer efter mig… hvilket min veninde har grint af 100-vis af gange.

En regnfuld og halv-søvnig eftermiddags-runde på facebook gav mig pludselig en ide til et sprit nyt projekt. Pludselig rullede der en Reebok Edge cross-trainer forbi mine sovende øjne, på én af de genbrugssider jeg kan lide at følge derinde. Og så vågnede man da lige op! Skal jeg da love for. Bemeldte kræ står nu ovenpå. Stadig med beskyttelsesplastik på computeren. Og næsten fuldkommen ubrugt inden den landede her. Og den kostede mig hvad der svarer til en dåse småkager!
To dage senere var jeg på visit hos nogle bekendte. Gudhjælpemig om de ikke havde et løbebånd til salg! Same story; brugt 2 gange – sælges pga. dovenskab. Med alle de features jeg har brug for. Det kommer på fredag. Seriøst.

Nu er jeg gået all-in. Har nu anskaffet essensen. Dvs. de maskiner jeg bruger mest. Og så har jeg netop i dag tilføjet endnu et par goodies, da jeg faldt over denne side, med virkelig billigt gear! Super godt for en fattig-røv som mig :-)

blondiemoments_fitness_gear

Jeg har allerede exetubes, men medium gør det ikke rigtigt længere for mig. Strong skal der til! Og er super effektivt til styrke, når man kender alle teknikkerne. Rock ring har jeg også, men at have 1,5kg slyngende omkring maven, giver lede blå mærker, så jeg går lige lidt ned i vægt. Yoga-måtte? Fordi de er gode at strække ud på. Og mit gulvtæppe kradser! Basta.

Og farverne? Man skal jo holde stilen… ikke sandt? ;-)