Mason Pearson

Photo 07-03-13 16.38.33

My hair is my thing, no?! Jo det er. Mit hår høster jævnligt komplimenter, og jeg elsker det… håret altser. Det har aldrig været så langt som det er nu, og jeg gør what it takes til at pleje det og holde det pænt. Alle der kender mig ved, at skabe og skuffer på mit domicil bugner til bristepunktet af produkter og plejemidler. Nok derfor er der også gået lidt feinschmecker i mig på hår-fronten. Jeg har nemlig – langt om længe! – investeret mine hårdt tjente stokater i en Mason Pearson. Som i extra large B1. Dén som skulle være fuldkommen formidabel og out of this world til langt, fint hår. I like the kling on that.
Dét jeg hører alle sige om denne børste er, at den ikke er lavet af nogen som helst crappy plastik/gummi-combo, men derimod er af ren vildsvinehår. Den skulle efter sigende massere hovedbunden, og trække de naturlige olier op, og fordele dem i håret på den helt rigtige måde. 100 strøg om dagen skulle være tilstrækkeligt, og fuldkommen hooked på det her koncept kastede jeg mig i gang med projektet allerede da jeg kom ind af døren og dårligt havde smidt overtøjet! Ved strøg 25 var jeg åbenbart kommet til at oparbejde en relativt stædig filt, som jeg bare ikke kunne få glattet ud igen! Måtte sgu kapitulere efter 7 min, og hente min gode gamle 10-kroners kam til redning. I ved, den med brede tænder. Det var altser dét eller saksen! Jamen for helvede altser. Håret er ok, og med alle strå intakte. Mr. P ligger nu her på bordet og glor ondt på mig. Jeg er overbevist om at vi nok skal blive gode venner (det skal vi fandme blive til den pris!). Jeg skal bare lige lære at bruge den. Den skal nok bare slides til… lissom en mascara-børste :-)

Min Mason er købt i england lige her! Faktisk 200,- billigere end i DK, og levering tog små 6 dage :-)

0 0 vote
Article Rating

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
01.04.2013 00:29

Hej! Ved godt det er rimelig off topic, men hvilken skrifttype bruger du til din sidetekst i indlægget? :-)

<3
Ablondemess.dk

14.03.2013 20:23

…. Sagde du 200 kr billigere end i Dk… Kan en hårbørste købe OVER 200 kr?!?! XD NU har jeg aldrig kendt mage!… Haha…
Elsker virkelig din måde at beskrive dette indlæg på :D Haha! Håber du og hr. børste bliver gode venner… Men jeg ville sgu ikke være ret overbevist hvis det var mig der var udsat for den oplevelse ^^”

Simone
Microcut.dk

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x