Disclaimer: Dette er ikke en sponsoreret post! Jeg bliver ikke betalt for at omtale hverken produkter, producenter, firmaer, Youtube eller Luxplus.dk, men har derimod selv betalt for alt hvad I ser på billederne i denne føljeton, af egen fri vilje. Overskriften skal ligeledes tages med et gran salt! Det er affødt af et “Instagram-made-me-buy-it”-meme som har floreret på www – og specielt Youtube – i et godt stykke tid ;-) Bare rolig, jeg er et selvstændigt individ, som sagtens selv kan tænke, vælge og tage en beslutning :D

Ok. I har læst disclaimeren, ikke? Fint! Så lad mig lige forlænge samtalen i min sidste post; jeg har set for meget Youtube :D Men underholdende som det nu er, så lærte jeg faktisk også et par ting undervejs, som jeg besluttede mig for at afprøve. Makeup har nemlig altid været en stor del af mit liv, men har været meget begrænset til mine daglige, årelange rutiner: vask/rens hver aften, og så “uniformen” på om morgenen (hvis jeg skal noget!) som primært bestod af pudder, mascara, øjenbryn og læbepomade. Jep – done deal. Og det fungerede egentlig fint, indtil jeg pludselig lærte lidt om highligther, contouring, baking og at få udvidet mit repertoire af eyeshadows. Og blush. Og primer. Holy moly, listen kunne fortsætte. Det er næsten pinligt!
Oh well, undervejs i de fleste videoer, blev der igen og igen fremhævet visse produkter og visse producenter. Selvfølgelig blev jeg nysgerrig, for produkterne var åbenbart super fantastiske, og enormt prisbillige – honey, you had me at ‘hello’! Jeg fandt ret hurtigt frem til produkterne, som ganske vist er tilgængelige i DK, og ovenikøbet til yderst favorable priser hos Luxplus.dk. Dét faktum at det er en ‘medlemsside’ generede mig ikke, for 1. måned er gratis, og derefter er prisen 89,- pr. måned. Og man bliver automatisk medlem v. 1. bestilling. Jeg tænkte at jeg kunne da prøve, og lynhurtigt lagde jeg min første bestilling. Allerede næste morgen kl 06.30, rullede en lille bil ind i min gårdsplads, afleverede min pakke på trappen, og listede ligeså hurtigt af igen! Jeg var rystet og imponeret. Det viser sig at LP bruger DAO til levering, som leverer alle dage hele ugen – og gør det i de tidlige morgentimer! Jeg refererer udelukkende til dem som “DAO’s Ninja-service” fremover, grundet deres lyn-service og listige bude.

Jeg fik lidt blod på tanden, allerede efter 1. levering. Så jeg bestilte endnu en pakke… og endnu énog endnu én! For jeg opdagede hele tiden at jeg manglede noget, eller et nyt produkt dukkede op, i mine random luren på LP-siden. Og det koster jo nærmest ingenting! Faktisk holder de en status over besparelser på forsiden af min medlemsside, og jeg har indtil nu sparet 1243 DKK. Det er bare helt fint for mig! :D Og for lige at få alt på det rene; jeg modtog pakker fra Luxplus/”DAO’s Ninja-service” fredag, lørdag OG søndag, plus mandag! Det er …GODTNOK!… en potent cocktail af et samarbejde, det dér! :D

NÅ! Men mon ikke det er på tide at tale lidt om produkterne?! Jeg tænkte, at eftersom jeg har købt så meget hjem, ville jeg jo gerne dele dem med jer. For nok er jeg total ‘last-mover’, men jeg kan vel umuligt være den eneste?? :D Dette er desuden min første bestilling, så jeg har haft tid til at afprøve alle produkter rimeligt grundigt.
MUA makeup academy er et brand, som jeg aldrig nogenside før har hørt om. Umiddelbart vil jeg sammenligne det lidt med ELF, som jeg i forvejen er fan af. Dog er der lige et par ting ved MUA, som vinder stort over ELF, men prismæssigt ligger de faktisk ret jævnt begge to. Youtubers taler meget om deres holdbare og pigmenterede eyeshadows og highligthers, så jeg tænkte at jeg ville ‘ give it i whirl’ og prøve lidt forskelligt derfra, og se hvordan min olierede hud ville tackle det.

Luxe Eyeshadow Palette Enrapture
Prøv lige at kikke på den. Den er flot, det er hvad den er! Den marmorerede effekt indeholder faktisk 5 skygger, som man skal helt tæt på for egentlig at spotte, og indrømmet; jeg købte den alene på grund af det! Jeg nænner næsten ikke at stikke mine pensler i den, men da jeg endelig gjorde, erfarede jeg at Youtuberne talte sandt – den er virkelig fantastisk!

Eyeshadow Palette Undress
Som med ‘Enrapture’-paletten, er denne palette absolut ingen undtagelse. Jeg har hørt via flere kanaler, at denne palette faktisk er en dupe af Urban Decay Naked 2, hvilken jeg faktisk selv har. Og ja, ligheden er slående! Men faktisk vil jeg påstå, at MUA’s Undress holder bedre! Chok! For holdbarheden er vanvittig! Mine øjenlåg har – som med resten af mit ansigt – det med at fedte en del, og eyeshadows sætter sig ofte langs kanten på mine øjenlåg. Ikke disse, de flytter sig ikke. Jeg er begejstret!

Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit Light Medium
En fiks lille 2-lags compact, med bronzer i øverste lag, og contour under denne. Samme udformning som med Hightligt-kittet. Lille, praktisk og fuldkommen uundværlig for mig. Jeg har valgt den lyse bronzer, grundet jeg er meget lys, og farven er diskret og alligevel lige den rette ‘tint’ til ansigtet. Holdbarheden er der heller ikke at sætte en finger på!

Luxe Strobe & Glow Highlight Kit Pink Luster
Igen en 2-lags compact, med pudder-highligther øverst, og creme-highligther for neden. Pick your poison! Jeg er helt pjattet med pink luster, som giver en formidabel lys-pink highlight.

Small Fan Brush F7
En udmærket brush, som var tænkt til highligther. Desværre er den alt for blød :( Heldigvis kostede den næsten igenting, og den vil sikkert egne sig godt til at lægge ansigtsmaske med.

Luxe Precision Felt Liner Black
Jeg er ikke god til eyeliners! Som i overhovedet. Er der noget jeg er rædselsslagen for, så er det at trække i huden i mine øjenomgivelser, hvilket jeg følte mig nødsaget til, med denne pen! Farven kommer ikke ud af spidsen på filtduppen, men derimod fra siden. Jeg har brugt den 1 gang, og jeg gør det ikke igen, før jeg lærer teknikken ordentligt! Holdbarheden er derimod ikke at kimse af – jeg prøvede den først på hånden, og havde faktisk svært ved at få farven af igen!

Pro-Base Matte Satin Pressed Powder Warm Ivory
En helt fin fast pudder, som dog viste sig at være alt for gul til mig. Holdbarheden var fin, men jeg oplevede at den faktisk blev mere og mere gul, som dagen skred frem.

Pro-Base Mattify Fixing Mist
Trods sit lidt billige og kedelige udseende, så gør den her hvad den skal – og den gør det godt! Føles som et frisk pust på huden, uden at fedte. Synes ikke parfumeret overhovedet, og bevarer makeuppens matte overflade, som jeg er en sucker for! Helt klart en favorit :)

Det var round 1, og jeg kan konkludere, at MUA er noget jeg kommer til at bestille ofte ud i fremtiden! Holdbarheden er formidabel, produkterne anvendelige og ikke mindst super billige! Jeg tror faktisk lige, at ELF er blevet vippet ned at min make-up hylde, til fordel for MUA. Helt klart en anbefaling herfra!
Og I kan snart se frem til 2. omgang makeup-anbefalinger :)