Vi starter lige tirsdagen her på domicilet, med EU’s længste “AAAAAARGH!”. Undskyld – men det er fuldt ud legalt.
Min vaskemaskine stoppede nemlig med at køre i aftes midt i et vaskeprogram – som i fuldkommen ophørt med at fungere. Og den holder nu min blandede kulørtvask som gidsel, takket være et genialt låsesikringssystem. 2 dage før at garantien udløber. For 3. gang på 2 år. Så jeg er lidt muggen. Og teknikeren kommer først på t-o-r-s-d-a-g! Tricket med en snor rundt i lågen virker ikke. Hvor er Olsen Banden når man har brug for dem?! Ikke opløftende at min ven Torkild (fast tekniker her i området – jo, vi kender jo hinanden efterhånden!) kommer til at se mine drivvåde undi3s, når han skal fejl-søge kræet. Gad vide om et brækjern kan gøre tricket…

Nå-men, jeg må få det bedste ud af ventetiden. Og det foregår i selskab med min spritnye (og yderst pålidelige og velfungerende!) Moccamaster. Som forsyner mig med blid, koffein-rig nektar. Mens jeg går rundt og håber på bedre vejr både lokalt i knolden på mig selv, og udenfor. I mellemtiden har jeg lavet nye navneskilte til ponyerne (de har byttet bokse – har lært at Bette-røv åbenbart er pladskrævende, og Woody er glad uanset hvor han er, bare der er mad :D), og et nyt print til køkkenet. Tiltrængt. Og I må også få det. Det er lige til at printe ud i A4 :-)